Kemowee isimli üyenin son içerikleri

1. Kemowee

Son virajdayım Samsung G65B

Evet bende G65B var diğer monitörüm de AOC G24G2ZE var ikisi için de soruları cevaplayabilirim
  2. Kemowee

2K 4K Sistemime göre öneri monitör

Var hocam. Ben hep 1080P'de hikayeli oyun oynardım, 2k monitöre geçince oyunlar film gibi gelmeye başlıyor gözüne özellikle g65b gibi renkleri çok iyi yansıtan bir monitör hikayeli oyun deneyimini top seviyelere çıkarıyor. 2 tane monitörüm var biri 24 inch 1080P biri 27 inch 2k. Hikayeleri...
  3. Kemowee

İki monitörün de GTG tepki süresi 1 ms. İki monitör de 240 Hz, AOC olanı hız aşırtma yaparsanız 260 Hz'e yükselebiliyor fakat PUBG hatırladığım kadarıyla optimizasyon problemleriyle dolu bir oyun olduğundan bu Hz-fps farkı size hiçbir şey kazandırmayacaktır. Bir monitör curvy biri flat. Burada...
  4. Kemowee

Hikayeli oyun oynamak amacıyla alıyorsunuz monitörü değil mi
  5. Kemowee

2K 4K Sistemime göre öneri monitör

Hocam 2k monitörde 4060 ti ekran kartımla ultranın bir altında (yüksek) TLOU2'de 110-120 FPS alıyorum, Ultra ayarlarda 80-90'a falan düşüyor. 4k monitör o ekran kartıyla tavsiye etmem ama 2k güzel bir monitörle hikayeli oyun oynarsın.
  6. Kemowee

52k ya bu sistemi alayım mı acil

Yok eğer yükseltme istiyorsan demek istedim. Yani ekran kartını yükseltmene gerek yok eğer bir şey upgrade edeceksen anakart ve ram olmalı anlamında dedim. Öncelik RAM.
  7. Kemowee

52k ya bu sistemi alayım mı acil

Hocam FPS oyun oynuyorsanız 5070 e geçmeye gerek yok 5060 ti de hayli hayli işinizi görür. Anakart ve RAM yükseltmesi gerekiyor. RAM fiyatları malum Marsa uçtuğu için 1x16 devam edi sonradan artık birebir aynı rami ucuza taksitli maksitli bir şekil denk getirirsiniz 32 GB şart gibi bişey bu devirde.
  8. Kemowee

Öneri LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alnıır mı

Hocam o zaman dex alabilirsin çünkü zaten bu fiyatlardaki mouseların hepsi neredeyse birbiriyle aynı kalitede oluyor. Belirli bir fiyattan sonra iş biraz konfora ve mobiliteye kalıyor. Ben sana alternatif bir seçenek olarak yine Lamzu Maya X önereyim çünkü tüm tutuş şekillerine uygun bir shape...
  9. Kemowee

Öneri LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alnıır mı

Kanka el büyüklüğn nasıl bilmiyorum ona ürün özelliklerinden bakarsın. Ben Lamzu maya x wireless aldım, inanılmaz memnunum. Ben de g203'ten geçtm bu arada. g203 ten sonra çağ atlıyorsun elinde mouse yokmuş hissiyatı veriyor ve shape olayı benim için tam uygun ben palm-claw arası tutuş yapıyorum...
  10. Kemowee

🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

Şöyle bi yorumlara baktım da bazı arkadaşlar hangi coğrafyada yaşıyor anlam veremedim. Asgari ücret zammının sadece asgari ücretli çalışanları etkilediği gibi bir algı söz konusu. 2026 yılı içerisinde yapılacak zamların asgari ücret zammının minimum 1.5-2 katına çıkacak olmasını tamamen bir...
  11. Kemowee

2k yüksek hz monitör tavsiyesi

Kanka tecrübeye dayanarak bir tavsiyede bulunayım G65B kullanıyorum çok da memnunum. Curved olayı var sadece flat bir monitör değil.
  12. Kemowee

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2025 - 2026

Son zamanlarda insanlar yüzünden pek friendly değilim ama olsun :D
  13. Kemowee

17 pro max mi s25 ultramı

17 pro max
  14. Kemowee

2k Monitör tavsiyenize ihtiyacım var

MSI Pro B650M-A 6400mhz(OC) & AMD Ryzen 5 7600 38MB & Palit GeForce RTX 4060 Ti 16GB & MLD 1TB 7000MB-4700MB & Corsair 32GB (2x16) RGB 6000mhz & Corsair H150 RGB 360mm Sıvı Soğutucu & DeepCool CC560 V2 700W 80+ & Samsung Odyssey G65B & AOC 24G2ZE Sistem bu kanka çok benzer sistemler ikimizinki o...
  15. Kemowee

2k Monitör tavsiyenize ihtiyacım var

Evet çünkü araştırma yapma zekasına ve enerjisine sahip olmayan insanlar fabrikasyon hatalarına istinaden ürün özelinde puanlama yapıyorlar ve bir anda "bu monitör kronik" algısı oluşturuyorlar sebebi bu. Ben de çok şüpheli bir şekilde yaklaştım anında iade etmeye hazır bir mentalle satın alım...
Geri