Kemowee isimli üyenin son içerikleri

1. Kemowee

Max 5k klavye önerisi

Fortnite hiç oynamadım kral o tarz tap sayısının çok fazla olduğu bir oyun oynamadım ondan dolayı o sizin tecrübeniz bir şey diyemem. Alternatif olarak daha iyi klavyeler de olabilir ona da lafım asla yok tüm piyasaya hakim değilim sonuçta. Son zamanlarda zaten teknolojik ürünlerde dünya...
  2. Kemowee

Max 5k klavye önerisi

Hocam seni anladım kötü bir deneyim yaşamışsın Wraith'in bu konuda ürününün arkasında durması gerekirdi fakat durmamışlar. Benim buna zaten lafım yok fakat kişisel yorumlar dışında yazmış olduğun teknik problemlerin ben hiçbirini yaşamadım sanırım biraz da şans faktörü var. Benzer muhabbet diğer...
  3. Kemowee

Max 5k klavye önerisi

Başkan tam olarak problem nedir w75 ile ilgili? Ben kullanıyorum 1.5 yıldır 1 tane problemi olmadı. Satıcı sitenin müşteri ve ürün desteği farklı bir konudur buna katılabilirim belki ama klavye gayet iyi, ürün ve marka kıyasını birbirine karıştırmayın lütfen.
  4. Kemowee

🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

AM4 teknolojisine sahip bir RAM fiyat AM5 teknolojisine sahip bir RAM fiyatını etkiler mi? Etkilese bile çok minimal. Muhtemelen biz hissetmeyiz bile o etkilenmeyi. 1770288754 DDR4-DDR5*
  5. Kemowee

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Son 1 haftadır neredeyse her sayfaya girişimde 404 error sorunu yaşadım. Öncelikle uzun bir süre sayfa yükleniyor sonrasında hataya düşüyor. Sayfayı yenilediğimde düzeliyor.
  6. Kemowee

Sistem topladim tavsiyelerinizi beklıyorum

Şimdiden hayırlı olsun hocam. Aklıma tek gelen şey RAM'i 32 yapmanız ama günümüz şartlarında bu fikrimi sunamıyorum...
  7. Kemowee

Hocam anladığım kadarıyla 7500F ve 7500x3D arasındaki en bariz fark ön bellek farkı. 7500f 32 MB iken 7500x3D 96 MB ön belleğe sahip bu da performans farkı yaratır. Anakart konusundan pek anlamıyorum bir şey söylesem yalan olur. İşlemciler arasında ise 2 kata yakın diyebileceğim bir fiyat farkı...
  8. Kemowee

Hocam bence yanlış bir düşünce. Ben 2k ultra ayarlarda TLOU'da 80 FPS civarı alıyordum. Kaldı ki 1440P kalite yüksek ayarlar mı, 1080P kalite ultra ayarlar mı? Şahsen 2k'yı tercih ederdim. Ama bu yanlış anlaşılmasın 4060ti ile ben 80 FPS civarları alıyordum ultra ayarlarda bu en düşük verdiği...
  9. Kemowee

Vatan bilgisayar fiyat artırımı

Ekran kartı 9070xt mi 9060xt mi anlayamadım ürün öne çıkan özelliklerinde 9060xt yazıyor
  10. Kemowee

IPS monitör mü VA monitör mü almalıyım ?

Başkan çok uzun olmayan bir süre önce öğrenci indirimleriyle G65B aldım 9600 TL ve peşin fiyatına 4 taksitle, monitör 10/10 hiçbir sorun yaşamadım yorumlarda bahsedilen black smearing vs. vs. hiçbir problem görmedim eğer öğrenci indirimleri devam ediyorsa ve fiyat senin için makul seviyelere...
  11. Kemowee

Çözüldü✓ Kardeşim bilgisayarın kasasını ısırdı ve kırıldı monster bedava değiştirir mi

LAN HASSDKLFGSKLDFJGSJKDGJSKDFGSDFJKBSDJBKSDGNBJKJGKBDFSDLJKGBJKGFJKLHBGFJFDHGBJKLDFH
  12. Kemowee

50-60K BANDINDA PS5 İÇİN EN İYİ TV ÖNERİSİ

Sağolasın hocam size de iyi forumlar <3
  13. Kemowee

Hocam muhakkak atarım ama bugün son günüymüş 1-20 ocak diyor çok büyük ihtimalle bugün satın alım yapmayacağım...İlerleyen günlerde de olursa farklı bir şeyler duruma göre atılabilir :D
  14. Kemowee

Ahahaha sağolun hocam bu sene baya formdalar güzel bir takım oldu forma da çok güzel gelebilir gördüm ön sipariş hediyelerini :)
  15. Kemowee

Tamamdır hocam araştırmaya başlayacağım teşekkür ederim öneriniz için. Teknik özellikler fiyatına göre harika ve 75 inch devasa bir TV. Doğrudan özelliklere bakılarak alınabilir görünüyor ama kullanıcı deneyimlerini de merak ediyorum açıkçası.
Geri