Kemowee isimli üyenin son içerikleri

1. Kemowee

KONU İÇERİĞİNDEKİ SİSTEM TOTALDE NE KADAR EDER?

Çok haklısınız fakat dediğinizin olabilmesi için mevcut çalıştığım işimden ayrılmam gerek ki ayrılamam başka iş bulamam çünkü ve burası aşırı yoğun çalışan bir yer hiçbir zaman iş azalmıyor veya bitmiyor. Zaten elden çıkarma kararını alma sebebim bu, 1-1.5 aydır kasayı açmıyorum fakat açtığım...
  2. Kemowee

Hocam tahmin edebiliyorum bahsettiğin kişiler her yerdeler özellikle bilgisayarcılar bunu çok yapıyor. Dediğin gibi baktım çok fazla saçma sapan teklifler var ciddi alıcı yok parça satışına geçerim dediğin gibi zararına da satmış olmam. Çok teşekkür ederim dönüşün için :)
  3. Kemowee

Hocam çok teşekkür ederim ilgin ve dönüşün için. Bir taraftan sarı sitede araştırma yapıyorum zaten fakat tecrübeli ve piyasaya hakim arkadaşlara daha çok güveniyorum forumdaki bundan mütevellit açtım bu konuyu. Fikirleriniz benim için önemli sağolun :)
  4. Kemowee

Arkadaşlar herkese merhaba; İş ve hayat yoğunluğum çok fazla arttığı için artık PC açabilecek durumda değilim zaten 1 aydır PC'nin düğmesine basmadım bile. Bundan dolayı artık komple tüm sistemi satma kararı aldım. Sizlerden hem konu içeriğine yazdığım parçaların güncel yaklaşık değerlerinin ne...
  5. Kemowee

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Yani sonuç itibariyle o zamanki skinlerin VP'si daha düşüktü şu an daha yüksektir ve Hawk bunu düşünerek verdiği hediyeyi de artırmış olabilir 200-250 VP bantlarına
  6. Kemowee

Ahahaha valla ben de daha çok bekliyordum ama bu çıktı zaten valoyu falan sallayalı yıl oldu akıl ve ruh sağlığın için bırak kardeşim böyle oyunları :D
  7. Kemowee

Hocam ben 2024'te almıştım, 150 VP vermişti.
  8. Kemowee

IPhone 13 Şarj aleti önerisi

Anladım kral çok teşekkür ederim dönüş ve bilgilendirmelerin için :)
  9. Kemowee

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim dönüşlerin için :) 1767601166 Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
  10. Kemowee

Kralsın çok teşekkür ederim linkler için :) 1767600515 Tamamdır hocam %90 spigen alıcam herkes öneriyor çünkü teşekkürler <3
  11. Kemowee

Hocam internetten direkt orjinal iPhone 13 güç adaptörü ve kablosu yazınca çıkıyor sanırım ordan devam et mi diyosun 1767600304 Buna da bakacağım kral orjinal adaptör ve kablosunun fiyatıyla bunun arasında baya fark var ama bunun da yorumları çok iyi. 1767600328 Kablo çok da sıkıntı değil mi...
  12. Kemowee

Herkese merhabalar; iPhone 13 bataryaya zarar vermeksinizin iyi bir şarj aleti arıyorum. Mevcut orjinal şarj aletinin kablosu kırıldığından artık kullanamıyorum, adaptör sağlam. Orjinal adaptörüne uygun bir kablo önerisi de olur, sıfırdan hem adaptörlü hem kablolu önerilere de açığım. İyi...
  13. Kemowee

5070ti için 12K bandında monitör

Evet hocam aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğine karar verecek olan kişi elbette sensin. Kalanlar arasında şahsi görüşüm en iyi ASUS kalıyor fakat satın alım yapmadan önce bir kullanıcı yorumu da almanı tavsiye ederim forumda mutlaka kullanan vardır bu monitörden. Ben teknik özelliklerine...
  14. Kemowee

Hocam kusura bakma 2 tane AOC varmış gözden kaçırmışım :D Şöyle söyleyeyim ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacaksan renklerin doğruluğu genişliği vs. senin için çok daha önemli konular. Buna istinaden sana attığım G65B modelini de seçeneklerin arasına ekleyebilirsin. Ekteki görselde...
  15. Kemowee

Kendi eklediklerinin arasında en güzeli AOC görünüyor. Alternatif bir seçenek olarak şunu bırakayım: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
Geri