Kemowee isimli üyenin son içerikleri

1. Kemowee

SSD Lerde Kararsız Kalidm

MLD
  2. Kemowee

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Çoğunlukla fiyatlandırmadan kaynaklı zaten övme/yerme yorumları :) Biri 5070ti'a denk demişti 9070xt için hani çok basit gir internete yaz araştır şu cümleyi kurma. Şuna katılırım sadece, arada 18k gibi bir fiyat farkı var 2 ekran kartı arasında. Ekstra 18k vermeye gerek var mı yok mu tartışması...
  3. Kemowee

Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

Klavye taş gibi bir klavye, Wraith konusunu bilemem.
  4. Kemowee

Yeni Telefona Geçtim Nelere Dikkat Etmeliyim?

Arkadaşlar güncelleme; ne 17 pro ne de 17 pro max Antalya Lara bölgesinde neredeyse hiçbir mağazada stok kalmamış 1.5 saat boyunca aradım telefonu yine de bulamadım stok bekliyorum :D Belki hayırlısı budur
  5. Kemowee

Anlıyorum hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bence ayar konusu önemli ben biraz farklı düşünüyorum sizlerden bununla ilgili çünkü deneyim açısından (elbette bu alınacak telefon özelinde konuşmuyorum) belli başlı bazı ayarları kapatmazsanız cidden şarjı hızlı bitiyor, cihaz...
  6. Kemowee

Tamamdır hocam biz yine önlemimizi alalım kullanmayacak olduğumuz gereksiz özellikleri vs. kapatalım da sonuç değişmiyorsa değişmesin zaten yapacak bir şeyim yok :/ 1778669279 Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için 🙏
  7. Kemowee

Tamamdır hocam mevcut telefonumda da açık o özellik yeni telefonda da kesinlikle açacağım baya mantıklı bir özellik zaten teşekkür ettim 1778663120 Yok hocam doğrudur fakat telefona vereceğim para 95k olduğu için ister istemez stres yapıyorum 1 yıl sonunda ben %80 küsürlerde pil sağlığı görmek...
  8. Kemowee

Tamamdır hocam söylediklerini dikkate alacağım emeklerin için çok teşekkürler 🙏
  9. Kemowee

Az önce denedim yeni öğrendiğim şeylerden biri daha :D Cidden çok iyi bir özellikmiş bunun 120 Hz ekranda çok daha akıcı olacağını varsayıyorum. Ama günün sonunda gereksiz kullanmadığın uygulamaları kapatmak her türlü daha iyi sanki. Mesela whatsapp, instagram, maçkolik açtım üçü arasnda...
  10. Kemowee

Dikkate alacağım söylediklerinizi hocam 🤝
  11. Kemowee

Hocam öncelikle detaylı açıklaman ve ilgin için teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler arasında doğru bildiğim yanlışlar da varmış onu fark ettim. Mesela ben hep uygulamayı kullandıktan sonra kapatmaya meyilli oluyorum arka planda şarj tüketimi yapmasın diye ama aç kapa yapmak daha fazla tüketiyorsa...
  12. Kemowee

Ben de aynı şekilde her cihazda böyle kullanırım telefon bilgisayar arka planları düz siyah bilgi verdiğin için teşekkürler yeni telefonu da aynı şekilde kullanacağım 1778661521 Evet ama muhtemelen yeni telefon olduğundan son güncellemeyi otomatik olarak atacaktır diye düşünüyorum son...
  13. Kemowee

Yani mantık olarak %20-%80 arası telefonu kullanmalıyım. Teşekkür ederim kral %20 altına düşürmemek zor biraz ama o şekilde kullanımı oturtmaya çalışacağım. Ayarlar kısmından önerebileceğin bir şey var mıdır acaba? Mesela telefonu eline alır almaz şunu yap bunu yap şu özellik otomatik açık...
  14. Kemowee

Merhaba arkadaşlar; Önümüzdeki 5-6 seneyi çıkartması amacıyla elimde hali hazırda bulunan iPhone 13 128 GB modeli eskisini getir yenisini götür kampanyasından faydalanarak iPhone 17 Pro 256 GB modeliyle değiştireceğim. Yeni telefona geçtiğimde arka planda yenileme ayarları, konum servisleri...
  15. Kemowee

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Hocam ben yakın çevremde alıp da kötü bir deneyim yaşayan görmedim açıkçası ama saygı duyarım kimi kesime hitap etmiyor olabilir bilemem.
Geri