Arama sonuçları: *

1. K

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

Anladım hocam. Akıllarda soru işareti kalmasın diye ss atma gereği duydum bu konuda.
  2. K

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

Hocam airpods pro 2 apple marka çıkan en iyi kulaklık. Ben bu kulaklığı hemen hemen her yerde (spor salonu, araba sürerken, ofiste, dışarıda yürüyüş yaparken) kullanabiliyorsun ve aktif gürültü engelleme özelliği olan tek kulaklık şu an. Aktif gürültü engelleyici modunu açtığınızda dibinizde...
  3. K

4K Monitör mü Yeni Ekran Kartı mı? Desteğinizi rica ediyorum.

Hocam kredi mredi işlerine sakın girme, valla 1 ekran kartını kendine 1 tanesini de bankaya alırsın (tabii çektiğin krediye göre bankaya 2-3 tane de alabilirsin). Eline adam akıllı para geçene kadar ekran kartınla takılıp çözünürlük düşürmen daha mantıklı olacaktır. Maalesef donanım...
  4. K

İşlemci Önerisi Alabilir miyim?

Hocam bütçeyi 20k ya çıkarabilirim dersen piyasanın en iyi oyuncu işlemcisi Ryzen 7 7800x3d var benim bir sonraki parça hedefim bu işlemci açıkçası. İstediğin her yerden inceleme videosu izleyebilirsin her özelliğiyle en iyi işlemcilerden birisi bu şu an
  5. K

WRAITH W75 vs ATK68 L

Arkadaşlar biraz konuyu hortlattım gibi oldu ama Wraith W75 marka klavyem geldi ve kullanmaya başladım. İlk izlenimlerimi aktarmak istiyorum; -Öncelikle kesinlikle klavyeden bağımsız olarak Rapid Trigger özelliğinin sizi FPS oyunlarda öne atacağı çok bariz. Ben kafamda hayal ettiğim o peekleri...
  6. K

HANGİ PARÇALARI DEĞİŞTİRMELİ veya GELİŞTİRMELİYİM ?

Tabii ki kral. Bu olayı kendim yönetemiyorum ama kitlenip kalınca aklımda direkt ekran görüntüsü şeklinde paylaşayım. 1729939923 Bunu da diyen çok fazla oldu. Win11 çıkmasından uzun zaman geçmiş olmasına rağmen hala stabil bir işletim sistemi değil diyen çok fazla insan var. Dediğim gibi ya...
  7. K

0 iphone 15 vs 2. El 14 pro

Yapacak bir şey yok hocam çakala çakallık yapmak kötü bir şey değildir emin olun ve siz de böyle şeylere dikkat edin. Iphone telefonların hepsinde aynı konular dönüyor emin olabilirsin
  8. K

Kral sorun en başından beri var. Araştırma yapıyorum, karşıma çıkan tek şey DDR5 sistemlerde kronik bu sorun çözülemiyor oluyor. Bana kalırsa problem ya Windows 11 işletim sisteminde, ya da işlemcim sisteme göre zayıf kalıyor. Hadi açılma yavaşlığını geçelim sabırlı biriyim beklerim ama PC nin...
  9. K

Hocam bi ara internette bunu araştırırken AM5 soketlerin ve DDR5 sistemlerin pc açılma konusunda yavaş olduğunu yazmışlardı. Gerçekten anlam veremedim yeni bir teknoloji fakat eksikleri yüzünden bir çuval para verip hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ayrıca pc de anlık kitleniyor dedim ya, Windows tuşu...
  10. K

Arkadaşlar merhaba; Anakart: MSI Pro B650M-A WiFi 6400mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci (Tray,Fansız) Ekran Kartı: Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı RAM: Corsair 32GB (2x16) Vengeance RGB...
  11. K

0 iphone 15 vs 2. El 14 pro

Hocam iphone alacaksan kesinlikle ve kesinlikle ikinci el almamalısın. Telefon ne olursa olsun eğer marka Apple ise sıfır al. Kendim yaptığımdan biliyorum. Pili 2 kere ekranı 3 kere birebir orjinal olacak şekilde piyasadaki telefoncuda değiştirdim. İkinci el olarak sattığım bir diğer telefoncuya...
  12. K

WRAITH W75 vs ATK68 L

Ben de W75 e çok yakınım hem F tuş takımı beni psikolojik olarak rahatlatıyor hem de tasarımı çok hoşuma gitti. Teşekkürler dönüşün için.
  13. K

WRAITH W75 vs ATK68 L

Arkadaşlar merhaba; Yakın zamanda bütçe belirleyip bir F/P oyuncu klavyesi arayışına girmiştim. Verilen fikirler ve yaptığım araştırmalar doğrultusunda; Wraith W75 Analog Klavye (Yeni Üretim) ve VGN VXE ATK68 L arasında kaldım. Sizce bu iki klavyeden hangisi alınır? W75 8000 Hz Polling Rate...
  14. K

5000-6000 TL ARASI EN İYİ F/P MEKANİK KLAVYE

Kral çok teşekkür ederim öncelikle ilgin ve bilgin için. Evet araştırdım bu green switch maynetik switch olayları Razer tarafından ilk defa üretilmiş ve yeni bir teknoloji, diğer kısımlar tam olarak anlattığın gibi. Bu sebeple Razer Blackwidow v4 model klavyeye yükseldim. Büyük ihtimalle de bu...
  15. K

Kanka bilmediğim için soruyorum. Neden manyetik switch? Ve bu manyetik switch olayı günümüz oyunlarında kullanışlı mı? 1729608451 Teşekkürler bro hepsine bakacağım bu klavyelerin. Sonuçta az para vermiyoruz 1 kez alıp uzun ömürlü kullanma amacım var
  16. K

Hocam steelseries apex pro için ne düşünüyorsun acaba? Klavyenin sadece İngilizce olması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca teşekkür ederim, bu yazdığın model klavyeleri de inceleyeceğim
  17. K

Hazır sisteme kule tipi soğutucu eklediğimizde montajlanıp mı geliyor?

Eğer aldığın sitenin montaj hizmeti varsa evet. Ama montaj hizmeti bile olsa değerli, kırılabilir ve ağır bir eleman olduğu için yalnızca ekran kartı montajlı olmaksızın gönderiliyor. Ekran kartının da montajını yapmak çok kolay. İnternetten bak 2 dk lık videolar falan var bunla ilgili
  18. K

Arkadaşlar herkese merhaba; 5000 TL-6000 TL arası bütçem var. 6000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi f/p mekanik oyuncu klavye sizce nedir? Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
  19. K

DUBLEKS EVDE ALT KATTAKİ İNTERNETİ ÜST KATA NASIL TAŞIYABİLİRİM

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Dediklerinize bakacağım :) 1725632540 Aynen kablolu bağlantı yapmak istiyorum ben de zaten dikkat ederim kablo desteğine. Çok teşekkür ederim 🙏
Top Bottom