Arama sonuçları: *

1. Kemowee

Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

Rahatlıkla besler hocam.
  2. Kemowee

Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

Sizin yazdığınız kullanımlara istinaden 5-6k 5-6k'dır diyerekten 7800x3D alırdım. Ben 2k OLED'de atıyorum cs marvel rivals valo ıvır zıvır sabit 360 FPS veriyor (Marvel rivals 240 FPS veriyor sabit). Ekran kartını yerden göğe sabahtan akşama kadar besleyecek bir işlemci zaten 7800x3D diğer...
  3. Kemowee

Qd OLED Monitör Temizliği Hk.

Hocam daha dün akşam distile su ile temizlik yaptım. Normalde monitörümde sadece siyah renkli arka planda bir sürü leke beliriyordu. Acaba iade vs. ile mi uğraşacağım diye endişe ederken anlatılan yöntemlerle eczaneden alınma distile su kullanarak temizlik yaptım monitörün ekranı tertemiz. %70...
  4. Kemowee

İnternete Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz ?

Normalde 1k ama abim engelli olduğu için engelli indiriminden faydalanıyoruz o şekilde o fiyata düşüyor
  5. Kemowee

Öneri 2k-4k OLED Monitör Tavsiyesi

Hocam bu bütçede 4k almalısınız bence de ekran kartı taş gibi de oynatır ayar düşürmeden ama eğer illa 2K OLED alacağm derseniz ASUS XG27ACDNG tavsiye ederim çooook üst düzey
  6. Kemowee

İnternete Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz ?

Superonline fiber alt yapı destekli 1 Gbit + TV Plus 650 TL
  7. Kemowee

10 Bin TL Bütçe ile Beyaz Anakart Önerisi Verebilirmisiniz ?

İmzadaki sisteme daha yeni aldım tavsiye ederim hem çok şık hem de kullanışlı peşin fiyata 6 taksitli almıştım ben trendyol üzerinden
  8. Kemowee

Öneri Masaüstü Dram'li SSD Önerisi

Günlük kullanım ve oyun amaçlı mı arıyorsunuz yoksa GB'larca veri transferleri de yapılacak mı?
  9. Kemowee

Günümüzde OLED Monitör Alınır mı?

Hocam bu da çok iyiymiş ama aldık artık monitörü kurduk ayarlarını yaptık o kadar :D Şimdi etanol arıyorum 4 eczane gezdim öğlen aramda hiçbirinde yok internetten sipariş verin diyorlar. Biraz da internette bakınacağım millet konu açmış mı yapay zeka ne öneriyor vs. çok güvenemiyorum internetten...
  10. Kemowee

Hocam teşekkür ederim burada paylaştığınız yöntemleri takip ederek temizleyeceğim. Yapay zeka saf suyu günlük toz ve parmak izi temizliği için, %70 etanol çözeltisini de yağ ve tükrük izlerini temizlemek için önerdi. Her ikisi de duruma göre kullanılabilirmiş. Asıl sorun şuydu, bu %70 etanolü...
  11. Kemowee

Hocam konuyu okudum. Biraz gelen cevaplara vs. de baktım. Şu an için en mantıklı yöntem distile su ile temizlemek. Etanol veya IPO kullananlarda problem yaşayanlar olmuş ki yapay zeka da zaten alkol önermiyor çok hassas bir dengesi varmış çünkü eğer ayarlayamazsanız panele kalıcı hasar...
  12. Kemowee

Hocam imleç sorununu TranslucentTB kurarak çözdüm. Görev çubuğunu otomatik kapat ayarında ne yaparsam yapayım imleci aşağı yönlü çektiğim anda windows görev çubuğunu ön plana alıyor arka plana atamadım bir türlü. TranslucentTB kullanarak saydamlaştırdım o şekilde çözdüm. Paylaştığınız konu linki...
  13. Kemowee

Çözüldü✓ Topladığım Sistem Sizce Bi Eksiği Var mı ?

Hayırlı uğurlu olsun brocum gayet güzel sistem olmuş bence
  14. Kemowee

Tam ekran modunda da aynı şeyi yapıyor hocam. Kaldı ki hiçbir oyunu tam ekran pencereli oynamıyorum, teşekkür ederim dönüşünüz için
  15. Kemowee

Hocam valla anlamadım. Benim bahsettiğim konu tabi öyle oyun esnasında falan rahatsız eden bir konu değil. Monitör boştayken siyah ekranda belli oluyor sadece o kadar. Onun dışında Tayfuns hocamın bahsettiği tüm diğer ayarları (karanlık tema vs.) yaptım. Dediğim gibi sadece şu görev çubuğunu...
  16. Kemowee

Hocam konuda paylaşılan ilk görseldeki gibi lekeler ama. Ölü piksel olmadığını biliyorum çünkü ölü piksel her renkte belli ediyormuş kendini sanırım bu lekelenmeler sadece siyah ekranda diğer renklerde hiçbir şey yok. Yapay zekaya sorunca sıkışmış piksel olabilir diyor ama emin olamadım çünkü...
  17. Kemowee

Hocam emeğinize sağlık bilgilendirme için. Ben XG27ACDNG aldım. Sıkıntı şu ki windows görev çubuğunu gizliyorum otomatik gizlemede ama oyun esnasında imleci aşağı çekince tekrar windows görev çubuğunu açıyor ve oyunu arka plana atıyor. Bunu henüz çözemedim, chatgpt gemini bir çözümünün...
  18. Kemowee

MSI 26.5" 0.03 Ms 360 Hz OLED Monitör - 21.949 TL [Teşhir]

Hocam hayırlı tezkereler özlettin kendini valla yorumunu görünce mutlu oldum :D Sen yokken senin tier list konusunda okurken ve diğer arkadaşların da fikirlerini okurken bir anda imzamdaki sisteme XG27ACDNG çektim geçtim. Konu sahibi arkadaştan da özür dilerim biraz alakasız bir giriş yaptım konudan
  19. Kemowee

Yüksek Bütçe Sistem Parça Önerileri

Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar. Ekran kartı konusunda bir değişiklik oldu. Son dakika bütçede problem yaşandığı için arkadaşa biraz AMD ekran kartı daha mantıklı geldi. Geldiğimiz noktada 5070ti düşük modeller 60k'dan başlarken, Asus Prime 9070xt OC Edition ekran kartını 39k'ya peşin...
  20. Kemowee

Yüksek Bütçe Sistem Parça Önerileri

GÜNCELLEME: Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar. Biraz bütçe dalgalanmaları ve taksit imkanları/imkansızlıkları sebebiyle bazı parçalarda değişiklik oldu ve sipariş verildi. Yalnızca ekran kartı siparişi ve monitör siparişi kaldı. Siparişi verilen parçalar; -Anakart: MSI Pro B850 Gaming...
Geri