Kablosuz Kulaklık Önerisi 15 Bin TL Arası ?

Reaksiyon skoru
2
kalosuz gaming kulaklık alıcam bütçede çok sorun yok 15k ya kadar olabilir logitech x2 lightspeed düşündüm ama biraz eskidi galiba steelseries nova 7 gen 2 düşünüyorum başka öneriniz varmı?

Razer BlackShark V2 Pro var bence aşırı şırı hafif ve mikrofon kalitesi kablosuz bir kulaklığa göre inanılmaz iyi özellikle uzun süreli FPS oyunları için biçilmiş kaftan

kalosuz gaming kulaklık alıcam bütçede çok sorun yok 15k ya kadar olabilir logitech x2 lightspeed düşündüm ama biraz eskidi galiba steelseries nova 7 gen 2 düşünüyorum başka öneriniz varmı?
Corsair HS80MAX Wireless kullanıyorum aşırı memnunum ses kalitesi, yüksekliği, doğruluğu konusunda hiçbir eq ayarı yapmaya gerek kalmadan çok başarılı. Teknik özellikleri yanında mekanik özellikleri de iyi bence. Padler çok yumuşak kulağını asla yormuyor. Saatlerce takılı kalmışlığı var kafamda hiç ağırlık hissiyatı vermedi. Mikrofonu çok başarılı değil bence ama ben yayıncı vs. olmadığımdan ihtiyacım yok mikrofonun aşırı kaliteli olmasına. Steelseries yıllardır kulaklık konusunda kendini defalarca kanıtlamış bir marka zaten o yüzden o bütçede teknik yeterlilikten ziyade konfora önem verebilirsin.

Geri