Bilmiyorum açıkcası çokta umursamadım güncellemede gelen tek şey rgb özellikleriymiş. Elbet çözümü bulunur. Zaten keychron a mail atınca anında dönüyorlar...
Bütçe kısıtlı olduğundan ufak dokunuşlarla ancak ramler satılıp 2*16 ram veya ekran kartı satılıp 2. elde daha güçlü çipset 6800 /7700xt gibi veya eşdeğer...
Ramler 2x16 yapılıp ekran kartı yükseltilebilir. Elde kalan parçaları satıp 2k monitöre de geçiş yaparsanız çok tatlı olur. Elimde kutu fatura garantili...
Teşekkürler. Son olarak benim kasada herhangi bir ek soğutucu yok sadece kasanım fanları ve işlemci üstüdeli fan var sıcak yerde oturuyorum oraya nasıl bir...
Boot rom open çıkıyor. Esc ile de denedim. Space tuşu altındaki küçük tuşla da. Boot rom open yazıyor onu seçiyorum. Flash E basıyorum. Yazılım yazma...
Klavye elime bugün geçti. Güncelleme görünüyordu ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Yükleme ekranı ilerlemiyor. Dfu moduna sokmak için space tuşunun altındaki...
Arkadaşlar selam razer barracuda x kullanıyorum. Genelde valorant oynuyorum ama oyunda ses kalitesi ve ses kasma olayı aşırı yetersiz geliyor. Mikrofonuda...
Arkadaşlar sadece valorant oynuyorum. Klavye fps oyunlarına uygun olmalı. Bütçem maksimum 3000tl hatta aşağısı olursa daha iyi olur. %60 klavye sevmiyorum...