labaci isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Gameraider K1 He Güncelleme Sorunu

Bilmiyorum açıkcası çokta umursamadım güncellemede gelen tek şey rgb özellikleriymiş. Elbet çözümü bulunur. Zaten keychron a mail atınca anında dönüyorlar. Baya memnunum ben.
  2. L

Bilgisayar Güçlendirme Tavsiyesi

Teşekkürler. Son olarak benim kasada herhangi bir ek soğutucu yok sadece kasanım fanları ve işlemci üstüdeli fan var sıcak yerde oturuyorum oraya nasıl bir değişiklik yapabilirim. İstersen kasanın fotoğrafını atabilirim.
  3. L

Ne alayim hocam ne önerirsiniz?
  4. L

Arkadaşlar 2022 yılında almıştım bilgisayarı şimdi biraz geliştirmel istiyorum. Minimal dokunuşlarla bilgisayarın nelerini geliştirebilirim. Dip not: 8x2 ramler
  5. L

Boot rom open çıkıyor. Esc ile de denedim. Space tuşu altındaki küçük tuşla da. Boot rom open yazıyor onu seçiyorum. Flash E basıyorum. Yazılım yazma sırasında ilerlemiyor.
  6. L

Klavye elime bugün geçti. Güncelleme görünüyordu ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Yükleme ekranı ilerlemiyor. Dfu moduna sokmak için space tuşunun altındaki tuşa basarakta yaptım ama olmuyor. Bu sorunla karşılaşıp halleden varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. L

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

hocam max 8k ya gaming kulaklık bakıyorum. wireless olması idare eder mikrofonu olması yeterli. Var mıdır önerin?
  8. L

8k Bütçe ile Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam razer barracuda x kullanıyorum. Genelde valorant oynuyorum ama oyunda ses kalitesi ve ses kasma olayı aşırı yetersiz geliyor. Mikrofonuda kötü olmadan kablosuz kulaklık öneriniz varsa yaparsanız sevinirim teşekkürler.
  9. L

3000 TL Klavye Önerisi

4e çıkartsam bütçeyi ne önerirdin ? açıkçası türkçe klavye olmasını istiyorum. Manyetik olursa güzel olur. Wraith'in klavyesi nasıl sence
  10. L

3000 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar sadece valorant oynuyorum. Klavye fps oyunlarına uygun olmalı. Bütçem maksimum 3000tl hatta aşağısı olursa daha iyi olur. %60 klavye sevmiyorum. Diğer modellerin hepsi uygundur benim için. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
  11. L

10k Bütçeye Sistem Önerisi

monitörü dahil etmesek ne kadar çıkmam gerekir ? İkinci el olmadan
  12. L

12-13 bandına çıkabilirim maksimum. Tek sıkıntı nakit değilde kredi kartı taksitle almayı planlıyorum. İkinci el zor gibi benim için.
  13. L

Arkadaşlar yaklaşık 10k bütçem var. Bu bütçe ile monitör ve masaüstü sistem kurmam mümkün mü? Tek beklentim valoranttan 150 fps almak. Başka hiçbir oyun oynamıyorum. 144hz monitör ve 150 fps benim için okeydir. Yapılabilir bişeyse yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden Teşekkürler.
  14. L

Atk A9 Plus mı? Aula Sc900 Pro Mu?

Hangisini önerirsiniz?
  15. L

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Aslında a9 plus a okeyim ama herkes wraith in servis konusunda rezalet olduğunu yazmış direkt amazon satıcılı aula sc900 pro var 2400 tl o mantıklı olur mu sence?
Geri