Arama sonuçları: *

1. D

Mavi Ekran DMP Dosyası

Geçmiş olsun, yapabileceğiniz bir şey kalmadıysa tabii ki gönderin. Ama eğer yazılımsal, sürücüsel bir sorun ise onlar da bir şey yapamayabilir. Eski Hp dizüstü bilgisayarımda realtek ses kartı sürücüsü oyunların dahili güvenlik yazılımlarıyla çakışıyordu, her gün onlarca mavi ekran alıyordum...
  2. D

Mavi Ekran DMP Dosyası

Normal şartlarda oyunda iken Inten GPU kullanmaması lazım. Sizinki dGPU yerine iGPU kullanıyor o zaman. Eğer Intel iGPU sürücüsünü Microsoft update ile kurunca mavi ekran sorununuz çözüldü ise. O zaman Nvidia denetim masasında 3D Ayarların Yönetilmesi>Program Ayarları'ndan oyunu seçip "Yüksek...
  3. D

Mavi Ekran DMP Dosyası

Selamlar, DDU ile tekrar silip windows update ile yüklemeyi denemek kalıyor geriye.
  4. D

Mavi Ekran DMP Dosyası

Sorun Intel IGPU (Entegre grafik kartı) sürücüsü kaynaklı görünüyor. DDU ile intel IGPU driverını silip, "Intel Driver & Support Assistant" ile güncel Intel grafik sürücüsünü kurup deneyin. Yine mavi ekran alırsanız, sürücüyü tekrar DDU ile kaldırın ve Windows Update üzerinden aratarak...
  5. D

❌İndirim Bitti! BİTTİ!!! TÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS ÜRÜNLERİ %70 İNDİRİM🔥

https://shop.kaspersky.com.tr/enduser-portal adresinden otomatik yenilemeyi kapatabilirsin. Eğer üye değilsen kod gelen epostanın en altında "müşteri hesabınıza erişmek" yazan bir link var, buradan şifre oluşturup giriş yapabilirsin. Ayrıca henüz almamış olanlar için bir detay vermek istiyorum...
Top Bottom