Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ Klavye önerisi 2k-3k

1740172682 bu da güzelmiş bu arada, beyaz piano pro 😀
  2. oyunbilgisi1

Klavye Önerisi 2000 tl ile 2500 arası

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye sana uygun ise bu klavyeyi önerebilirim, ses ve hissiyat olarak çok beğendiğim bir klavye, yt incelemelerinden bakabilirsin, hazır stokta varken değerlendir, pro modelini uzun süre kullandım (hala duruyor satmaya kıyamadım)
  3. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ Klavye önerisi 2k-3k

vgn v87 pro kullandım, pro olan modeline aradaki farkı vermek tamamen bütçe meselesi, şu an m1 v5 kullanıyorum, v87 proyu satmaya kıyamadığım için hala duruyor, hazır stokta varken v87 tercihim olurdu, ses ve hissiyat olarak çok beğendiğim bir klavye yt incelemelerinden sesine bakabilirsin
  4. oyunbilgisi1

Öneri En sessiz klavye nedir?

m1 v5 olabilir üzerindeki switchler nispeten sessiz sayılabilir, farklı bir switch sipariş ederek bir tık daha bu sesi düşürebilirsin, altarnatif olarak rog azoth snow kullanmıştım o da güzeldir ama bütçeni aşıyor, şahsen m1 v5 alıp switch değiştirirdim 1740141680 ses azaldıkça hissiyat ortadan...
  5. oyunbilgisi1

Klavye önerisi 4-5k ya kadar bütçe

Umarım düzelir gece iyi hoşta gündüz çok yoruyor + olarak pilde açık kalma süresinide ayarlayabilsek güzel olur, çok sıkmaya başlarsa qmk üzerinden onu da kendim yapmayı deneyeceğim
  6. oyunbilgisi1

OLED monitör tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/oled-monitor-tavsiyesi.1071007/ 1740074051...
  7. oyunbilgisi1

geçmiş olsun
  8. oyunbilgisi1

Akko cream yellow v3 pro prelubed switch 85x 1011tlye aldım ho/go sizce

garanti olarak üzmez, amazondan sipariş vermek gibi düşünebilirsin, farklı bir klavyede keycaps lerin renk atması durumunda değişim yapılacağını söylemişlerdi yorumlarada yazmışlar hatta (ss atamıyorum açılmıyor) 1740073509
  9. oyunbilgisi1

RGB değiştirebiliyormuyuz 🙂 Yazılımla artıramazmıyız 😂
  10. oyunbilgisi1

switch değiştiren oldu mu, rgb ile alakalı bir sorunmuymuş
  11. oyunbilgisi1

evet ikiside hot swap. Kasa olarak v87 plastik kasa, m1 v5 aliminyum kasa (1.9kg) ikisininde kasası gerçekten sağlam
  12. oyunbilgisi1

m1 v5 önerebilirim, fiyatına göre çok güzel klavye 1740071672 https://forum.donanimarsivi.com/konu/akko-monsgeek-m1w-v3-sp-via-iyzico-ile-3600tl.1065741/ https://www.gaming.gen.tr/urun/613446/akko-monsgeek-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ 1740071858...
  13. oyunbilgisi1

Internetim çok yavaş

sıkıntılı bi model net bir şey söylemek yanlış olur, ama şunu söyleyebilirim türktelekomun verdiği modem bundan daha sağlıklı çalışır 3 farklı modelini kullandım 3 ündede saçma sapan problemler var 1740052840...
  14. oyunbilgisi1

Yardım 30k bandı laptop önerisi

destek hattından bilgi vericeklerdir,
  15. oyunbilgisi1

arasındaki farkı bilmiyorum ama ben aynı işlemciyi kullanıyorum, bazı oyunlar hariç hiçbir sorun yaşatmadı, ram olarak tek 12gb mi yoksa çift şekilde 12 mi onu araştır, 8 olan kesinlikle win 11 de yetersiz 16gb sınır gibi çoğu, zaman full kullanıyorum
  16. oyunbilgisi1

servisinin çok fazla sıkıntılı olduğunu duyduğum için onu direk eledik özellik ve fiyat olarak gayet güzel bir laptop aslında
  17. oyunbilgisi1

🔥İndirim MSI G255 PF E2 5.499TL! 🔥

çok üzüldüm şunu kaçırdığıma, kasım indirimlerinde 2 3 ucuz diye gittim msi aldım, monitörde sorun yok ama monitör kolunu bile beyaz tercih etmişken nasılsa değiştiririm diye almıştım
  18. oyunbilgisi1

arkadaşıma lenovo olanı almayı düşünüyoruz, amd olan modeline karar verdik, bütçe arttırabilirse 4060 olanını alıcak
  19. oyunbilgisi1

The long dark akü ne işe yarar

+ olrak tüccar istiyor
  20. oyunbilgisi1

Rsk srk 125r satılırmı

yeriniz nerde hocam
Top Bottom