Neler Yeni

Internetim çok yavaş

Miracyucl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Miraç Yücel
Bütçe
350
Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe 2 tanede duvar var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi ethernet ile taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye başka bir şey alıp sorunu çözebilir miyim çözülebilir mi?

Ekler

• test.png
    test.png
    15.1 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Taha
Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe 2 tanede duvar var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi ethernet ile taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye başka bir şey alıp sorunu çözebilir miyim çözülebilir mi?
sıkıntılı bi model net bir şey söylemek yanlış olur, ama şunu söyleyebilirim türktelekomun verdiği modem bundan daha sağlıklı çalışır 3 farklı modelini kullandım 3 ündede saçma sapan problemler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an 2 farklı keenetic modem kullanıyorum, uygun fiyatlı farklı seçenekler elbet vardır ama benim tavsiyem bu cihazdan yana olacaktır, en başta arayüzü çok sade, modemden kaynaklı kopma ve ya pink sorunu olacağını sanmıyorum (ping düşürmek için farklı ayarlar mevcut arayüz sade olduğu için diğer modemlere kıyasla çok daha kolay şekilde bu ayarları yapabilirsin)

ve ya sorun modemle alakalı olmayabilir, test etmek için asusu ana modem olarak kurup dene, kabloda ve ya portlarla alakalı bir sorunda olabilir

Son düzenleme:

Miracyucl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Miraç Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attığınız modem iyi duruyor ama benim bütçem yaklaşık 350-400tl civarı ona göre güzel bir şey önerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabloyla bağlanmama rağmen bu performansı alıyorum

Top Bottom