Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe 2 tanede duvar var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi ethernet ile taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye başka bir şey alıp sorunu çözebilir miyim çözülebilir mi?
Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe 2 tanede duvar var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi ethernet ile taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye başka bir şey alıp sorunu çözebilir miyim çözülebilir mi?
sıkıntılı bi model net bir şey söylemek yanlış olur, ama şunu söyleyebilirim türktelekomun verdiği modem bundan daha sağlıklı çalışır 3 farklı modelini kullandım 3 ündede saçma sapan problemler var
Keenetıc Starter KN-1112-01EN N300 2.4 GHz Ev Ofis Tipi Mesh Fiber Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
şu an 2 farklı keenetic modem kullanıyorum, uygun fiyatlı farklı seçenekler elbet vardır ama benim tavsiyem bu cihazdan yana olacaktır, en başta arayüzü çok sade, modemden kaynaklı kopma ve ya pink sorunu olacağını sanmıyorum (ping düşürmek için farklı ayarlar mevcut arayüz sade olduğu için diğer modemlere kıyasla çok daha kolay şekilde bu ayarları yapabilirsin)
ve ya sorun modemle alakalı olmayabilir, test etmek için asusu ana modem olarak kurup dene, kabloda ve ya portlarla alakalı bir sorunda olabilir