teşekkürler gece gece aklımda soru işareti kalmadı rahat yatarım şimdi fiyat bandını biraz daha aşağı çekip almaya çalışacağım 13ün altına düşmemeye çalışacağım
13ün altına düşmek istemiyorum zaten androidden iphoneye ilk geçicem güzel olsun bari
1780874887
içi açılmamış 2.el bulmaya çalışıyorum orjinal bataryası...
13t pro babamda var çok iyi cihaz bendeydi kendisine verdim 2 ay kullanıp ben şimdi napayım telefon acil çünkü telefonsuz olmuyor 1 haftadır bozuk elim...
yurt dışı alırım almasına rizede yaşıyorum zaten batum direkt yanımda gider alırım ama sonradan satması sıkıntı 1-2 sene kullanır satarım gibime geliyor r
alma durumunda ciddiyim önceki telefonum kötüydü dediğim gibi çok bakmıyorum zaten gün içi 5 saat en fazla oda en fazlası yani xiaomi note 10 vardı bozuldu
bütçem 25k en fazla iphone almak istiyorum gün içinde sosyal medya harici telefona bakmıyorum evdeyken 1-2 saat anca bakıyorum dışarıda çok fazlada bakmam...
Iphone 13 ikinci el alacağım bir tane ilan buldum 21.08.2026 ya kadar garantisi devam ediyormuş yani nerdeyse 2 yıllık cihaz pil ömrü %85 te alınır mı yoksa...