Miracyucl isimli üyenin son içerikleri

1. M

45k ya iyi midir? bu sistem

Bütçeniz yetiyorsa tabii ki de alınır.
  2. M

45k ya iyi midir? bu sistem

Yüksek ihtimal gaming trden bakıyorsunuz alınmaz.
  3. M

Internetim çok yavaş

attığınız modem iyi duruyor ama benim bütçem yaklaşık 350-400tl civarı ona göre güzel bir şey önerebilir misiniz? 1740056517 kabloyla bağlanmama rağmen bu performansı alıyorum
  4. M

Internetim çok yavaş

Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe 2 tanede duvar var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi ethernet ile taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir...
  5. M

7000-8000tl arası hangi monitörü almalıyım

bilgisayarımı yeni aldım ve monitör olarak önceliğim 2K monitördü ama fiyatları yüksek genellikle rekabetçi oyunlar oynarım o yüzden 2K monitörden vazgeçtim bütçem en fazla 8000tl olabilir şuanda indirimde itopyada bu monitör var sizce alınır mı değer mi? yardımcı olursanız sevinirim...
  6. M

Çözüldü✓ Rx7700xt valorant girdiğim gibi 3000rpm oluyor

bilgisayarımı yeni aldım neredeyse 1 ay olmadı yanlışlıkla gigabyte control centerden fanların rpmni yükselttim düşürmeme rağmen valoranta giriyorum bir şey yok ama maça başladığım an 3000rpm yardımcı olabilir misiniz
  7. M

35k hazır sistem öneri

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews
  8. M

35k hazır sistem öneri

30bin TL'ye şuanda rx7700xtli kasa var gaminggentr de
Geri