Arama sonuçları: *

1. Roseus

RX570 , R5 2600 Sisteme nasıl bir psu yeterli olur?

Pylon'u almaya çalışırım ama bulamazsam parayı benim bıraktığım linkteki alınabilir mi? 550w yeterli olmayacak diyorsanız bu linkteki alınabilir mi...
  2. Roseus

O kadar bütçem yok maalesef.
  3. Roseus

Mevcut PSU 500w 80+ sertifikası yok ve oyunlarda sürekli ekran sabit bir renk oluyor ve kapanıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda güç kesintisi olarak görünüyor sorun. Bu PSU yeterli olur mu?
  4. Roseus

Sisteme Uygun 80+ PSU Önerisi

Bu indirim ne kadar sürecek kartta 90tl eksik almak için yarına biter mi?
  5. Roseus

Assasin's Creed Odyssey (Steam) Oyun Dosyalarını Bozmayan Türkçe Yama Var Mı ?

Ben Epic üzerinden aldığım oyunda sorunsuz çalıştırmıştım yamayı ancak Steam'dan alan arkadaşıma da kurdum o da sorunsuz kullanıyor. Siteyi hatırlamıyorum ama çalışanlar var. Oyun sürümünüzle aynı olup olmadığını kontrol edin.
  6. Roseus

Çok uçmazsa sevinirim fiyatla sınırlandırmak istemiyorum çok iyi olursa arttırırım vs. diye. Fiyat performans olarak bildiklerinizi atarsanız sevinirim.
  7. Roseus

AR-VXP500 güç kaynağı var PC'de. 80+ değil. Oyunlarda bir süre sonra ekran sabit bir renk oluyor ve yeniden başlıyor bilgisayar. Olay görüntüleyiciden bakınca "güç kesintisi" olarak görünüyor sorun. Sistem: RX 570 8 GB, R5 2600, 8 GB 3000MHz RAM. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. Roseus

Steam bir şeyi çözemedim bakar mısınız?

O anlamda dememiş arkadaşlar. Cüzdana yüklediğiniz için iade aldığınızda tekrar cüzdana gelir para.
  9. Roseus

RAMPAGE HYDRA R6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Çınlama olur mu ya da tuşlar yerinden fırlar mı bilmiyorum ama çok güzel durduğu için ben de almayı düşünüyorum.
  10. Roseus

400-500 TL Mekanik Klavye Önerisi

gk500 de Mavi switch yok diye biliyorum. 1615825512 Yumuşaklık ya da sessizlik gibi bir isteğim yok. Sesi hoşuma gidiyor.
  11. Roseus

600'e kadar yolu var.
  12. Roseus

İyi günler, Fiyat biraz aşabilir o konuda sıkıntı yok. Mavi switch, RGB ve bilek desteği olursa sevinirim.
Top Bottom