Kaliteli bir 550w fazla fazla yetecektir.Mevcut PSU 500w 80+ sertifikası yok ve oyunlarda sürekli ekran sabit bir renk oluyor ve kapanıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda güç kesintisi olarak görünüyor sorun.
Bu PSU yeterli olur mu?
O kadar bütçem yok maalesef.600w al kafan rahat kullan knk. plyon 650 yi önerecektim ama stoklarda kalmamış buda işini görür ama. https://www.n11.com/urun/xpg-pylon-pylon550b-bkceu-550w-80-bronze-guc-kaynagi-1708789?magaza=vesmark
Pylon'u almaya çalışırım ama bulamazsam parayı benim bıraktığım linkteki alınabilir mi? 550w yeterli olmayacak diyorsanız bu linkteki alınabilir mi?Fazlasıyla yeter ilerde sistemi yukseltirken sorun yasamazsın sistemin özeliklerine gore tabiBilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Xigmatek psu hakında bir bilgim yok malesef..Pylon'u almaya çalışırım ama bulamazsam parayı benim bıraktığım linkteki alınabilir mi? 550w yeterli olmayacak diyorsanız bu linkteki alınabilir mi?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam size bişey sorabilirmiyim600w al kafan rahat kullan knk. plyon 650 yi önerecektim ama stoklarda kalmamış buda işini görür ama. https://www.n11.com/urun/xpg-pylon-pylon550b-bkceu-550w-80-bronze-guc-kaynagi-1708789?magaza=vesmark
Bunun 500w lık modeli var sanırım yazdığından biraz daha az güç verebiliyor xigmatek,mesela bende 500w var ama 12v kanalında 412w veriyor öyle düşün.Pylon'u almaya çalışırım ama bulamazsam parayı benim bıraktığım linkteki alınabilir mi? 550w yeterli olmayacak diyorsanız bu linkteki alınabilir mi?
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam size bişey sorabilirmiyimBunun 500w lık modeli var sanırım yazdığından biraz daha az güç verebiliyor xigmatek,mesela bende 500w var ama 12v kanalında 412w veriyor öyle düşün.
Hocam eğer mühimse konu açın cevaplayalım.hocam size bişey sorabilirmiyim
ama yükseltme hakkım bittiHocam eğer mühimse konu açın cevaplayalım.
Bana özelden konu linkini atın bir göz atalım.ama yükseltme hakkım bitti