- Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.vatanbilgisayar.com/pb-pv005bw-sea-view-usb-3-0-atx-7-x-argb-fanli-beyaz-kasa.html kasam buKasa Model Nedir Oda Sıcaklığı Nedir Psu'yu Doğru Şekilde Montaj Ettiğinize Emin Misiniz? Fanı Nerden Hava Alabiliyorsa Oraya Baksın Olmadı Servise Yollayın Sistemi Kurarken Biryerde Bir Hata Yapmışta Olabilirsiniz Banada Aynısı.Oldu Anakartın Besleme Kablosu İle X16Kablosu Hafif Gevşek.Kalmıştı.Veya Kasılıyordu Kasaya Vurunca Kapanıyordu Yüke Binincede Baştan Aşşa Kontrol Edin Derim.Olmadı.Psu'yu Garantiye Servise Yollayın O Psu'nun Yetmemesi İmkansız Ki 3000Tl Bandında Ondan Daha İyi Bir Psu Alabileceğinizede Emin Değilim Birde Priz Değiştirin Elektrik Tesisatınızdan Dolayıda Oluyor Olabilir
Arka kapak açık yarım saat 1 saattir oyun açık herhangi bir kapanma siyah ekran söz konusu değil ama kapak kapanınca tam yükte çalıştığından ısınınca korumaya alıyor otomatik olarak tahminimce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçenlerde bunu aldım ileriye dönük olması açısından imzadaki sistemle kullanıyorum şuanda sorun yok
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Bütçe okadar çıkmassa suda var
750w modelleride var diye biliyorum daha ucuza
High power iyi midir daha önce bir tanesi elimde patlamıştıda ondan model özelinde soruyorum