Neler Yeni

850W Ve üzeri psu önerisi

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Kasa Model Nedir Oda Sıcaklığı Nedir Psu'yu Doğru Şekilde Montaj Ettiğinize Emin Misiniz? Fanı Nerden Hava Alabiliyorsa Oraya Baksın Olmadı Servise Yollayın Sistemi Kurarken Biryerde Bir Hata Yapmışta Olabilirsiniz Banada Aynısı.Oldu Anakartın Besleme Kablosu İle X16Kablosu Hafif Gevşek.Kalmıştı.Veya Kasılıyordu Kasaya Vurunca Kapanıyordu Yüke Binincede Baştan Aşşa Kontrol Edin Derim.Olmadı.Psu'yu Garantiye Servise Yollayın O Psu'nun Yetmemesi İmkansız Ki 3000Tl Bandında Ondan Daha İyi Bir Psu Alabileceğinizede Emin Değilim Birde Priz Değiştirin Elektrik Tesisatınızdan Dolayıda Oluyor Olabilir
https://www.vatanbilgisayar.com/pb-pv005bw-sea-view-usb-3-0-atx-7-x-argb-fanli-beyaz-kasa.html kasam bu
Arka kapak açık yarım saat 1 saattir oyun açık herhangi bir kapanma siyah ekran söz konusu değil ama kapak kapanınca tam yükte çalıştığından ısınınca korumaya alıyor otomatik olarak tahminimce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde bunu aldım ileriye dönük olması açısından imzadaki sistemle kullanıyorum şuanda sorun yok

Bütçe okadar çıkmassa suda var

750w modelleride var diye biliyorum daha ucuza

High power iyi midir daha önce bir tanesi elimde patlamıştıda ondan model özelinde soruyorum :)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
https://www.vatanbilgisayar.com/pb-pv005bw-sea-view-usb-3-0-atx-7-x-argb-fanli-beyaz-kasa.html kasam bu
Arka kapak açık yarım saat 1 saattir oyun açık herhangi bir kapanma siyah ekran söz konusu değil ama kapak kapanınca tam yükte çalıştığından ısınınca korumaya alıyor otomatik olarak tahminimce

High power iyi midir daha önce bir tanesi elimde patlamıştıda ondan model özelinde soruyorum :)
O Halde Kasa Değiş Demekki Kasa Psu'yu Boğuyor Elindeki Psu Zaten Kalite Performans Bir Psu Başka.Psu Alsanda Durum Değişmeyecek Kasa Psu'yu Boğuyor High Power Msı'ın Yanında Hiç Gibi bir şey

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Kasa değişimi benim için bir seçenek değil hocam ya beyaz sistem anca topladım bir ekran kartım kaldı :)

Pozisyonunu değiştirip deneyeyim önce tekrar deneyeyim olmazsa yüksek wattlı bir şey alacağım artık ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum elinize sağlık

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
Kasa değişimi benim için bir seçenek değil hocam ya beyaz sistem anca topladım bir ekran kartım kaldı :)

Pozisyonunu değiştirip deneyeyim önce tekrar deneyeyim olmazsa yüksek wattlı bir şey alacağım artık ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum elinize sağlık
Sen Bilirsin Ustam Ben Söyledim Sadece Ama Kasa Psu Boğduğundan Aynı Sorunu Yaşayacaksın Zaten

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
psu'yuda kasayıda değiştirdim, sorun ekran kartındaymış
büyük sıkıntılar içerisindeyim :D
Diğer psu'da yapmıyordu Yazmıştın Acaba Montajda Bir Yanlış Mı Yaptın?

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
60HZde kullanınca hiçbirşekilde yapmıyor 4k vs. full yüke sokacak şekilde test ettim hiçbirşekilde kapanmıyor,
fakat 165hz 2kda kullandığım zaman belirli bir süre sonra siyah ekran veriyor 850w psu'ya geçiş yaptım ondan kaynaklıda değildir herhalde

Diğer psu'da yapmıyordu Yazmıştın Acaba Montajda Bir Yanlış Mı Yaptın?
montajdan kaynaklı olabilecek birşeyde yok ama çıkamadım işin içinden bilgisayar tamircilerinin eline düşeceğim galiba :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
60HZde kullanınca hiçbirşekilde yapmıyor 4k vs. full yüke sokacak şekilde test ettim hiçbirşekilde kapanmıyor,
fakat 165hz 2kda kullandığım zaman belirli bir süre sonra siyah ekran veriyor 850w psu'ya geçiş yaptım ondan kaynaklıda değildir herhalde

montajdan kaynaklı olabilecek birşeyde yok ama çıkamadım işin içinden bilgisayar tamircilerinin eline düşeceğim galiba :D
Düşme gerekse servise ver ama bilgisayarcılara verme bilgisayarı komple servise versene bi hiç yoktan sorunu analiz etsinler

Hz yükselince yapıyorsa bence büyük ihtimal karttaki kontrolcüde sorun var vramlarda çipte olsa ısınmadan dolayı yapar bu sorunu

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Düşme gerekse servise ver ama bilgisayarcılara verme bilgisayarı komple servise versene bi hiç yoktan sorunu analiz etsinler

Hz yükselince yapıyorsa bence büyük ihtimal karttaki kontrolcüde sorun var vramlarda çipte olsa ısınmadan dolayı yapar bu sorunu
Aslında şöyle elimde ekstra birkaç parça vardı yeni sistem kurup ekran kartını ondada denedim aynı sorunu verdi ssd'den kaynaklı bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum.

xfx marka ekran kartım direkt okside göndereyim o halde

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
Aslında şöyle elimde ekstra birkaç parça vardı yeni sistem kurup ekran kartını ondada denedim aynı sorunu verdi ssd'den kaynaklı bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum.
Ssd sıcaklıkların nasılki bi teste soksana ssd marka modelin ne

Ssd'den dolayı bende yaşad8m çünki bu sorunu bu yüzden pcıe slotunu 4.0 yerine 3.0 a çekmiştim

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ

60 hzde 2 3 saat açık bıraktım oyunu ve 4k- 8k bile denedim aynı güç tüketimi aynı sıcaklıklar kapanma yok

Ssd'den dolayı bende yaşad8m çünki bu sorunu bu yüzden pcıe slotunu 4.0 yerine 3.0 a çekmiştim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Arda doğan
60 hzde 2 3 saat açık bıraktım oyunu ve 4k- 8k bile denedim aynı güç tüketimi aynı sıcaklıklar kapanma yok
Büyük bi dosya aktarımı yapsana ama aktarım yapacağın depolama birimide ssd olsun

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ

aynı sorunu mu yaşadınız oyun içerisinde bir anda siyah ekran ve bazı belli başlı AAA oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,755
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom