Y

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Y
      yagizpe, MX-6 Sahte Termal Macun! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kargo geldi bugün kodu girdim orjinal ürün dedi. Sistemde sıkıntı yok yani, sıkıntı üründeymiş yarın da mx6 yı iade edeceğim götürüp.
    • Y
      İşlemcinin tadını çıkar isterse bedava olsun kafana takma yoksa 1 yıl sonra 10k ya da düşebilir yani :D
    • Y
      yagizpe, 7800x3d iade edilmeli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yarın termal macun gelsin kargodan takacağım direk
    • Y
      2-3 ay indirim gelmeyebilir veya indirim yerine zam gelebilir. 6 taksit almışken dursun bence sorun yoksa
    • Y
      ne iadesi 1000tl için strese sokma kendini iade indirim bekleme al kullan kafan rahat şekilde
    • Y
      kargosunu actım ıslemcıye baktım hasar var mı diye kutusuna geri kaldırdım hasar yok sadece metal kısmın uzerınde cok ufak bır leke vardı o da tray oldugu...
    • Y
      6 taksit almıştım 1777632020 r5 7600 kullanıyorum yukseltmek ıcın almıstım daha takmadım termal macun almadıgım ıcın yarın kargosu gelecek termal macunun
    • Y
      Amazondan aldım 29 mayısa kadar iade edebilirim olarak gözüküyor ama dfs üzerinden aldım sıkıntı çıkarırlar mı acaba 1 ay neyi bekledin diye ona göre 1 ay...
    • Y
      yagizpe, İşlemci kategorisinde 7800x3d iade edilmeli mi? başlıklı bir konu açtı.
      15500 e aldım 3 gün önce hala kutusunda duruyor son 2 gündür de 7800x3d indirim yemeye başladı geri yollayıp daha ucuza almam daha mı mantıklı olur ?
    • Y
      Ben Claws JC12 aldım memnunum şuanlık . MX6 ile yakın ısı iletimine sahip ve daha ucuz. Donanım arşivi videosunda görmüştüm aldım , yedekte duruyor ikiside :D
    • Y
      Hocam bir şey soracağım bu konuyla alakasız ama olsun. Amazondan tray işlemci aldım dfs bilgisayardı satıcı 3 gün oldu geleli ben hala takıp deneyemedim...
    • Y
      Teknobiyotik üzerinden mx7 aldım buda sıkıntılı gelirse kendim üreticem macunu :)
    • Y
      Amazon'dan almıştım bi ara bende evde duruyor hala , eve gidince bi bakayım merak ettim
    • Y
      Götür geri ver o zaman. Termal macun, özellikle artic ürünlerin bir sürü çakması var. Sahte mx4'ün içinden taş çıkmıştı benim IHS ile soğutucu bloğun bakırı...
    • Y
      Beşiktaşta pasajın içinden bir bilgisayarcıdan termal macunun sahtesi mi olur diye düşünmedim yani. 1777562699 Bu sahte yani kesin değil mi kod yanlış diyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,899
Üyeler
193,886
Son üye
Suiceninek
Geri