EspTiger ice ile snow arasında kaldım wraith üzerinden snow siparişi verdim ama hiçbir incelemesi yok skatezin kullanan biri deneyimlerini aktarırsa sevinirim
Neredeyse full CS oynuyorum uzun süre götürecek kaliteli bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İstanbul'da olduğu sürece ikinci elde önerebilirsiniz.
Bütçe 4000.
4400'e Logitech G PRO X SE aldım bugün, iyzico'dan 1440 TL cashback aldım tam. Mağazadan teslim dedim hazırlanıyor olarak gözüküyor sipariş yani depodan falan mağazaya mı gidiyor yoksa gidip almam mı lazım ?
gecen gün kapsülden çıkardım ilk günler hype sebebiyle yüksek fiyattan baslar kimse almaz sonra 70 dolara falan düşünce satarım diyordum steam pazarına bir baktım 668 dolar ve altında 300 den fazla sipariş var anlık satayım mı hemen yoksa beklemeli miyim ?
Telefonun normal bir şekilde şarjı bitti ve kapandı daha sonrasında şarja taktığımda sürekli restart atmaya başladı bir turlu açamadım. Wipe cache partition denedim olmadı artık tek seçenek factory reset ama verileri kurtaramıyorum smart switch telefonu görmüyor bootloop olduğu için sanırım.
6750 XT R5 7600 sistemde lou oynarken ara sahnelerin birinde grafik belleği sınırda diyerek attı. Grafik ayarları varsayılan olarak high atanmıştı. Test videolarında kullanımlar 8-9 GB arası ben neden sıkıntı yaşıyor olabilirim ?