kutuya değilde içindeki işlemcinin kozmetik olarak temiz olmasına 2k verebilirim bakınca rahatsız ediyor :) 1 kere gözüm takıldı mı içimde kalıyor rahat edemiyorum.
1778610760
Garanti sorun olmaz çok zaten bozulacak edecek bir şey değil en kötü yollarım garantiye
Buradan tray aldım farkedilir kozmetik sorunu olduğu için rahatsız oldum. İngiltereden 16500 tl ye kutulu 7800x3d getirebilirim ablam aracılığı ile sizce fazladan 2000 tl ödemeye değer mi kutulu almak için? Garanti olayı çok problem çıkarmaz diye düşünüyorum işlemci bozulmaz kolay kolay.
Hocam biraz daha inceledim diğer taraflarda daha derin kısımlar var çukur gibi yani tırnak takılmalı derinlikte aldığım fiyattan değişim talep ettim 13900 e almıştım şuan 14500
Amazondan 15500e almıştım geçen hafta, vakit bulamadığım için takmamıştım bilgisayara geçen gün pttavmde 13900 e görünce onu aldım satıcı yine dfsbilgisayar. Amazondan iade oluşturdum. Elimdeki ürünü ona yollamasam oda bana yeni ürün yollamasa ödeşsek olur mu sistemde sorun çıkar mı yani? Duruma...
R5 7600 r7 7800x3d yukseltmesi yapicam daha once kendim takmadım sivi sogutmayi vs. biraz elime yuzume bulastirdim baslamadan yardım lazım sivi sogutmanin vidaları cikardim su iki parcayida elime aldim :) sanirim once onlarida gecsetmem lazimmis ben direk 4 vidayi cevirdim sonra cektim yavasxa...
kargosunu actım ıslemcıye baktım hasar var mı diye kutusuna geri kaldırdım hasar yok sadece metal kısmın uzerınde cok ufak bır leke vardı o da tray oldugu ıcın normal sanırım
1777632181
bu dünkü 13999tl lik itopya indirimi aklımı çeldi biraz tekrar o tarz bırsey gelir mi diye