O konudaki farklılığı tam bilmiyorum yalan olmasın ama sanmıyorum ki 3 ürün de farklı olsun siz yine de PC olarak ilerlerseniz daha garanti olur ben alttaki...
Müşteri hizmetleri 7 gün iade süresi mevcut dedi aslında sipariş vererek bakılabilir gibi duruyor tek anlayamadığım nokta ipad prolar hangi çipe sahip çünkü...
https://prnt.sc/wS_M286fLLkj
Evet zaten burası bataryalar için. Bildiğim kadarıyla bu şekilde farklı bir modeli yok zaten Elite ve kablolu modelini saymazsak
Dediğim gibi aciliyetiniz yoksa bekleyin şu anda bayaa yüksek fiyatı akakçeden zaten takibi yapılabiliyor. Ek olarak incehesap cuma günlerini falan da takip...
Yok hocam beceremedim. kafamda bile olmuyor hani 1000 tl bile olsa almam sanırım :D en iyisi indirimi beklemek olacak hem bu vakitte elimdeki g733 ude...
Şahsen ben 2.el olayını hep mantıklı bulup asla adım atamamışımdır o olaya. Pisliğinden ziyade teknolojik bir ürün olduğu için çok güvenebildiğim bir durum...
Rica ederim bence acele etmeyin bu arada hatta deneme şansınız varsa gidip bir mağazada deneyebilirsiniz veya kullanan birilerinden yorumlar alabilirsiniz...
Hocam Harici mikrofonum var o yönde sorunum yok ama Gpt mi yanlış diyor bilmiyorum ama öyle bi diyorki lightspeed modelinin ses seviyesi steelseriesin bu...
Hocam Logitech Lightspeed ile arasında kaldım bu kulaklığın, chat gpt fps için logitechin daha iyi olduğunu ve ses şiddetinin daha iyi olduğunu belirtti ama...
Logitech kullandığım bir model olmadığı için kıyaslamak çok doğru olmaz ama steelseries ses yüksekliği olarak iyi bir performans veriyor. Asla duyduğum...
Bir de bir tavsiye olarak ben kulaklığı 13/03/2025 tarihinde 12.429,90 TL gibi bir fiyata güzel bir indirim yakalayıp almıştım zaten kovaladığım bir...
Selamlar steelseries arctis nova pro wireless beyaz modelini kullanıyorum belirtmiş olduğun tercihlere göre şöyle cevaplar vereyim:
1- Kulaklığın mikrofonu...
bende wraith sense iem pro var almıştım bir süre önce yani iyi bir iem kulaklık ya da orta seviye bir iem kulakık kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden...
Hocam deneyim ve bilgiler için teşekkürler youtube dan inceleme videolarınada baktım.G522 mikrofunu cidden güzelmiş. Şuan için nova 5 ve g522 arasında...
Şahsen ben steelseries arctis nova pro wireless kullanıyorum biraz pahalı bir kulaklık aslında ama bence bu fiyat için mic performansı oldukça zayıf...