O konudaki farklılığı tam bilmiyorum yalan olmasın ama sanmıyorum ki 3 ürün de farklı olsun siz yine de PC olarak ilerlerseniz daha garanti olur ben alttaki mağazadan almıştım. Bu satıcı genel olarak çoğu platformda satış yapıyor...
Müşteri hizmetleri 7 gün iade süresi mevcut dedi aslında sipariş vererek bakılabilir gibi duruyor tek anlayamadığım nokta ipad prolar hangi çipe sahip çünkü onunla ilgili bir bilgi göremedim M5 çipli ipad pro için çok uygun geldi çünkü bu fiyat
https://prnt.sc/Ay9c5BSIC6UG...
https://prnt.sc/wS_M286fLLkj
Evet zaten burası bataryalar için. Bildiğim kadarıyla bu şekilde farklı bir modeli yok zaten Elite ve kablolu modelini saymazsak
Dediğim gibi aciliyetiniz yoksa bekleyin şu anda bayaa yüksek fiyatı akakçeden zaten takibi yapılabiliyor. Ek olarak incehesap cuma günlerini falan da takip edin isterseniz belki oraya da gelir gerçi oranın indirimlerine de çok güvenmiyorum ama :d
Şahsen ben 2.el olayını hep mantıklı bulup asla adım atamamışımdır o olaya. Pisliğinden ziyade teknolojik bir ürün olduğu için çok güvenebildiğim bir durum olmuyor maalesef. Ama daha öncesinde 2.el alışverişleriniz olduysa zaten aşmışsınızdır bu durumu. Fatura ve garanti olduğu sürece de sorun...
Rica ederim bence acele etmeyin bu arada hatta deneme şansınız varsa gidip bir mağazada deneyebilirsiniz veya kullanan birilerinden yorumlar alabilirsiniz. Chat GPT'yi bende çok kullanıyorum ürün araştırırken ama maalesef her zaman markaların sunduğu özellikler tatmin etmeyebiliyor. Yapay zeka...
Logitech kullandığım bir model olmadığı için kıyaslamak çok doğru olmaz ama steelseries ses yüksekliği olarak iyi bir performans veriyor. Asla duyduğum sesin kalitesiz olduğunu da hissettirmedi. Bu arada eğer çok hassas bir kulağınız yoksa her iki marka da iyi işler çıkardığı için dandik...
Bir de bir tavsiye olarak ben kulaklığı 13/03/2025 tarihinde 12.429,90 TL gibi bir fiyata güzel bir indirim yakalayıp almıştım zaten kovaladığım bir kulaklıktı sonrasında da takip ettiğime göre 14k bantlarında yüzüyor, şu anda 17k bantlarına çıkmış eğer aciliyetin yoksa biraz düşmesini bekle...
Selamlar steelseries arctis nova pro wireless beyaz modelini kullanıyorum belirtmiş olduğun tercihlere göre şöyle cevaplar vereyim:
1- Kulaklığın mikrofonu fiyatına göre zayıf steelseries mic işinde çok iyi değil maalesef ancak bende harici bir mikrofon kullandığım için dert etmedim. Mikrofonu...
bende wraith sense iem pro var almıştım bir süre önce yani iyi bir iem kulaklık ya da orta seviye bir iem kulakık kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden yorumlarım bana göre kaliteli ses nedir? sorusuna göre olacaksa eğer bence wraith iem dandik bir his veriyor ya. yani oyun için belki tatmin...
Şahsen ben steelseries arctis nova pro wireless kullanıyorum biraz pahalı bir kulaklık aslında ama bence bu fiyat için mic performansı oldukça zayıf. Ekstradan mikrofon kullandığım için bunu çok dert etmiyorum. Kulaklığımı çok seviyorum orası ayrı ama bence steelseries kulaklık mikrofonlarında...
m2 ssd ve ramler hariç her şeyi hem yükseltmek istiyorum hem de beyaz bir kasa istiyorum ama mesela yükseltmeye değer şekilde olsun istiyorum. 4060 ti 8 gb ekran kartıyla 100 fps aldığım bir oyunda sırf beyaz olsun diye aldığım daha üst model bir ekran kartıyla 15-20 fps daha fazla alacaksam...
sanırım anlatmak istediğimi anlayamamışsınız. belirttiğim ürünler şu an bende olan ürünler. hepsine sahibim. bu parçaları upgrade etmek istiyorum amacım beyaz bir kasa. m2 ssd ve ramler dışındaki her şeyin hem beyaz hem de daha iyi olacağı bir sistem toplamak amacım :) teşekkür ederim yine de...
Yani aslında bilmesem bile araştırırım kafaya takar öğrenirim sorun o değil sadece başlangıçta bilen birisinden yönlendirme alsam daha iyi gibi. Bana tek tek toplamak hem göz zevkim için hem de istediğim parçalar açısından daha mantıklı geliyor tabii
Selamlar. Aşağıdaki gibi bir setupa sahibim. Uygun şartlar oluştuğunda beyaz bir kasaya çevirmek istiyorum. Aslında genel olarak beyaz sistemlerde kullanılan parçalar hep aynı olabiliyor daha estetik durduğu için. Kasa için genelde Lian Li vision compact kullanılması gibi mesela. Aşağı yukarı...