Lucynut isimli üyenin son içerikleri

1. Lucynut

IEM kulaklık konusunda yardım

bende wraith sense iem pro var almıştım bir süre önce yani iyi bir iem kulaklık ya da orta seviye bir iem kulakık kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden yorumlarım bana göre kaliteli ses nedir? sorusuna göre olacaksa eğer bence wraith iem dandik bir his veriyor ya. yani oyun için belki tatmin...
  2. Lucynut

Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Şahsen ben steelseries arctis nova pro wireless kullanıyorum biraz pahalı bir kulaklık aslında ama bence bu fiyat için mic performansı oldukça zayıf. Ekstradan mikrofon kullandığım için bunu çok dert etmiyorum. Kulaklığımı çok seviyorum orası ayrı ama bence steelseries kulaklık mikrofonlarında...
  3. Lucynut

BEYAZ KASA İÇİN HAZIR SİSTEM Mİ TEK TEK TOPLAMAK MI?

m2 ssd ve ramler hariç her şeyi hem yükseltmek istiyorum hem de beyaz bir kasa istiyorum ama mesela yükseltmeye değer şekilde olsun istiyorum. 4060 ti 8 gb ekran kartıyla 100 fps aldığım bir oyunda sırf beyaz olsun diye aldığım daha üst model bir ekran kartıyla 15-20 fps daha fazla alacaksam...
  4. Lucynut

sanırım anlatmak istediğimi anlayamamışsınız. belirttiğim ürünler şu an bende olan ürünler. hepsine sahibim. bu parçaları upgrade etmek istiyorum amacım beyaz bir kasa. m2 ssd ve ramler dışındaki her şeyin hem beyaz hem de daha iyi olacağı bir sistem toplamak amacım :) teşekkür ederim yine de...
  5. Lucynut

Yani aslında bilmesem bile araştırırım kafaya takar öğrenirim sorun o değil sadece başlangıçta bilen birisinden yönlendirme alsam daha iyi gibi. Bana tek tek toplamak hem göz zevkim için hem de istediğim parçalar açısından daha mantıklı geliyor tabii
  6. Lucynut

Selamlar. Aşağıdaki gibi bir setupa sahibim. Uygun şartlar oluştuğunda beyaz bir kasaya çevirmek istiyorum. Aslında genel olarak beyaz sistemlerde kullanılan parçalar hep aynı olabiliyor daha estetik durduğu için. Kasa için genelde Lian Li vision compact kullanılması gibi mesela. Aşağı yukarı...
  7. Lucynut

Laptopa 2 monitör bağlamak istiyorum

Selamlar, laptopuma 2 ekran bağlamak istiyorum. 1.ekranımda hdmi girişi kullanıyorum. 2.ekranımda hdmi ve vga girişi var ama hdmi girişini de kasam için kullanıyorum. Laptop için vga girişimi kullanmak istiyorum ancak laptopumda da sadece 1 tane hdmi girişi var. USB yolu ile 2.ekranı da laptopa...
  8. Lucynut

M2 SSD DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM NASIL AKTARICAM?

kopyalama olayı nasıl oluyor peki referans olabilecek bi video var mıdır bildiğiniz?
  9. Lucynut

Fotoğraf, video vs önemli değil drive üzerinde 2tb depolamam var oradan halledebilirim ama windows ya da indirmiş olduğum uygulamaların kurulumlarıyla uğraşmak istemiyorum o yüzden aktarmak gibi bir seçeneğim varsa direkt onu yapmak istiyorum yoksa zaten alırsam 2 TB bi m2 ssd alıcam ve elimdeki...
  10. Lucynut

M2 ssd dönüştürücü hakkinda bir kac sorum olacak

Konu hakkında ne yaptın bilgi verir misin? Aynı işlemleri bende yapıcam da
  11. Lucynut

Dostlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ancak hangisini yapmam daha mantıklıdır kafam karıştı da biraz daha net cevaplar alabilirsem çok daha iyi olur:monkahmm:
  12. Lucynut

ya bu videoyu izledim ama burada anakarta 2 ssd'yi de takıyor yanlış görmediysem. benim böyle bir şansım yok çünkü anakartımda tek m2 girişi var :/ 1739743585 Attığın linkteki aparatı anakartımda bulunan bu girişe taktığımda direkt halledebileceğim bir şey doğru anladım değil mi? 1739743747...
  13. Lucynut

450 falan dolu ya artık sıkıntı çekiyorum. netim iyi olduğu için hep sil indir yapıyorum bi şeyleri ama artık baydı. 1739743340 https://www.gaming.gen.tr/urun/327810/asus-prime-a620m-e-csm-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-dp-vga-matx-anakart/ bu anakartım
  14. Lucynut

Selamlar. Anakartımda 1 tane M2 girişi var. 500 GB olduğu için 2 TB satın almak istiyorum ancak M2'yi değiştirirken aktarımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir aparat mı lazım bunu aktarabilmem için? Tavsiyelerinizi veya bilgi amaçlı Youtube'da video varsa iletmenizi rica ediyorum dostlar.
  15. Lucynut

30-35k ddr5 hazır sistem önerisi

30-35k bütçe aralığında ddr5 olacak şekilde sistem önerilerinize açığım. 4060ti tercihimdir. Taksitle almayı düşünüyorum.
Geri