Arama sonuçları: *

1. Abdullah Durdi

media markt ötv'siz telefon olayı gerçek mi?

kesinlikle dolandırıcı! teyit edildi bilerek yutmuş gibi yaptım ödeme için birebir kopya olan başka bir siteye yönlendiriyor adres bilgisi tel no rasgele sayılar yazsınızda kabul ediyor tek ilgilendiği ödeme kısmı banka bilgileriniz dikkatli olun lütfen.
  2. Abdullah Durdi

media markt ötv'siz telefon olayı gerçek mi?

merhaba belli başlı 2. el al sat sitelerinde Türkiye cihazı ıphone 15 pro max MEDİA MARKETTEN MEMUR İNDİRİMİ İLE ALDIM UYGUNA VERİYORUM ÖTV İNDİRİMLİ gibi başlıklar altında telefon satan insanlar gördüm uyap görevlisi olduğunu telefon vergi indiriminden yaralandığını söylüyor böyle bir şey var...
  3. Abdullah Durdi

Ekran kartım çok mu ısınıyor?

hemen müdahale ettirmeli miyim bu şekilde kullansam sorun olur mu
  4. Abdullah Durdi

88 derece gördüğüm max sıcaklık bu arada genelde 84-85 civar ıseyrediyor 1723500013 maalesef bilgim yok kartı 2. el aldım güvendiğim bir bilgisayarcıdan bakımlarını da o yaptı
  5. Abdullah Durdi

rekabetçi oyunlarda bir sorun yaşamıyorum bu arada ortalama 60-65 derece görüyor valorant-lol gibi oyunlarda ama bf5-bf1 gibi oyunlarda 80 derece üstünü görüyor maalesef cs2 de de ısınıyor tüm oyunları en yüksek grafikte oynuyorum 1723499906 3 ay önce termal macun değişti içi temizlendi
  6. Abdullah Durdi

Herkese Merhaba ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 AMP Extreme Holo 24gb ekran kartı kullanıyorum rdr2, bf5, days gone, metro exodus gibi piyasadaki üst düzey oyunları ve klasik rekabetçi oyunlar oynuyorum oyun oynarken hiçbir takılma drop vs gibi sorunlar ile karşılaşmadım ama ekran kartım yüksek...
  7. Abdullah Durdi

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

2024 yılında internet için bir sene beklemek çok uzun süre cidden
  8. Abdullah Durdi

Anladım tamamen şans işi yani 1702904424 İnşaat bitti belediye onay verecekmiş galiba onu bekliyoruz ondan sonra hızlı bir şekilde binaya taşınan kişilerden imza toplarım ne kadar hızlı olursa benim için okadar iyi
  9. Abdullah Durdi

Anladım inşallah hemen gelir 1702904190 Anladım teşekkürler o zaman imza toplamaya çıkamam gerekecek gibi magneti hiç duymamıştım araştıracağım ama çok verimli olacağını sanmıyorum
  10. Abdullah Durdi

Ciddi olamazsın ya çok uzun süre
  11. Abdullah Durdi

Ben altaypı sorguladığımda altyapnız mevcut değil diyor buna rağmen fiberin çekilmiş olması işleri hızlandırır mı internette forumları araştırdım 6 aydır beklediğini söyleyen insanlar var bu normal mi acaba?
  12. Abdullah Durdi

Peki bittikten sonraki süreçte en kısa zamanda internete kavuşmak için ne yapa bilirim?
  13. Abdullah Durdi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem...
  14. Abdullah Durdi

Yardım Apu işlemcili kasaya çift monitör?

Az önce denedim görüntü vermedi kasadan yüksek bir ses çıktı bi an korktum ama bir şey olmadı😅
  15. Abdullah Durdi

Yardım Apu işlemcili kasaya çift monitör?

Merhaba iyi forumlar elimde intel İ3 3220 apu işlemcili bir kasa var ve birde 500mb bir ekran kartı 2 adette monitör var ekran kartını kasaya taktıktan sonra bir monitörü ekran kartına bir monitörüde apu işlemcinin çıkış verdiği anakarta takarsam ne olur? her hangi bir arıza söz konusu olur mu...
  16. Abdullah Durdi

RTX 4060 Ti 16GB vs RTX 3070 Ti 8GB

bende pc hocasının gamegaraj ile topladığı hazır sistemde gördüm ekran kartı... Inno3D RTX4060Ti Twin x2 OC 16GB 128Bit GDDR6 DLSS 3 modeliydi fiyatı 17-19 bin arası bir şeydi diye hatırlıyorum
  17. Abdullah Durdi

bu 8gb ama kanka benim dediğim 16gb olan versiyonu
  18. Abdullah Durdi

3070 ti ikinci el düşündüğümüz için ister istemez fark fazla oluyor sıfır alsak ne kadar fark olur bilmiyorum bakmadım
  19. Abdullah Durdi

kanka öyle ama fiyat farkı çok oluyor o farka değer mi merak ettiğimiz bu evet güncel bir ekran kartı ama kart fiyatları ortada
  20. Abdullah Durdi

ikinci el bir sistem toplamak istiyoruz hangi ekran kartı tercih edilmeli bütçe olarak 3070ti eikinci elde daha avantajlı ve bulması kolay 4060ti sıfır ürün ve pahalı özelliklede 16gb olması çok cazip daha uzun ömürlü olacaktır ama izlediğim test videolarında bir kaç fps 3070 ti daha fazla fps...
Top Bottom