Neler Yeni

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem fibere geçmek hem internet hızımı yükseltmek istiyorum, evin suyunu ve doğalgazını üstümüze aldık elektriği hala şantiye elektriğinden temin ediyoruz 1 hafta ile 1 ay arasında inşaatın bittiğine dair belediye onay vermeye gelecekmiş bu süreçte apartman hala inşaat göründüğü için elektriği ve interneti üstümüze alamıyoruz, nakilde yaptıramıyoruz ve bina sıfır olduğu için ne kadar fiber çekilmiş olsada Türktelekom saha ekibinin gelip internet için kazı yapması gerekiyormuş galiba bu süreçte ne yapmalıyım? en önemlisi bu süreci nasıl hızlandıra bilirim? üniversite okuyorum sınavlarım ve derslerim internet üzerinden olduğu için internetsiz çok zorlanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekler

• 6A118073-FF29-43BB-8B10-1A4B81B97E93.jpeg
    6A118073-FF29-43BB-8B10-1A4B81B97E93.jpeg
    1.4 MB · Hit: 89

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Resmiyette inşaat devam ediyor olarak gözüküyorsa bir şey yapamazsınız beklemeniz gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmiyette inşaat devam ediyor olarak gözüküyorsa bir şey yapamazsınız beklemeniz gerekiyor.
Peki bittikten sonraki süreçte en kısa zamanda internete kavuşmak için ne yapa bilirim?

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Peki bittikten sonraki süreçte en kısa zamanda internete kavuşmak için ne yapa bilirim?
Türk Telekom müdürlüğüne başvuru yapın durumu anlatın zaten fiber çekildiyse işlemi hızlandırırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Türk Telekom müdürlüğüne başvuru yapın durumu anlatın zaten fiber çekildiyse işlemi hızlandırırlar
Ben altaypı sorguladığımda altyapnız mevcut değil diyor buna rağmen fiberin çekilmiş olması işleri hızlandırır mı internette forumları araştırdım 6 aydır beklediğini söyleyen insanlar var bu normal mi acaba?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Selim
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem fibere geçmek hem internet hızımı yükseltmek istiyorum, evin suyunu ve doğalgazını üstümüze aldık elektriği hala şantiye elektriğinden temin ediyoruz 1 hafta ile 1 ay arasında inşaatın bittiğine dair belediye onay vermeye gelecekmiş bu süreçte apartman hala inşaat göründüğü için elektriği ve interneti üstümüze alamıyoruz, nakilde yaptıramıyoruz ve bina sıfır olduğu için ne kadar fiber çekilmiş olsada Türktelekom saha ekibinin gelip internet için kazı yapması gerekiyormuş galiba bu süreçte ne yapmalıyım? en önemlisi bu süreci nasıl hızlandıra bilirim? üniversite okuyorum sınavlarım ve derslerim internet üzerinden olduğu için internetsiz çok zorlanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim burda 1 senede geldi 0 binaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi

Gokhanm32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan
Bizim ev bitmişti, iskanı bile almıştık. Sokakta fiber de vardı. Ancak binaya kutu kurulumu için yaklaşık 3 ay bekledik. Turk telekomu her aradığımızda 2 yıla kadar.... Falan filan demişlerdi. Ne kadar talep olursa o kadar hızlanıyor sanırım. Tanıdık falan varsa da hızlanır diye düşünüyorum.

Türk telekom magnet önerilmişti bu süreçte. Altyapı olmasa da internet erişimi sağlıyordu. Siz de araştırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Şans işi bazılarina inşaat varken kazı yapıldı yani belirsiz tamamen
Anladım inşallah hemen gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim ev bitmişti, iskanı bile almıştık. Sokakta fiber de vardı. Ancak binaya kutu kurulumu için yaklaşık 3 ay bekledik. Turk telekomu her aradığımızda 2 yıla kadar.... Falan filan demişlerdi. Ne kadar talep olursa o kadar hızlanıyor sanırım. Tanıdık falan varsa da hızlanır diye düşünüyorum.

Türk telekom magnet önerilmişti bu süreçte. Altyapı olmasa da internet erişimi sağlıyordu. Siz de araştırabilirsiniz.
Anladım teşekkürler o zaman imza toplamaya çıkamam gerekecek gibi magneti hiç duymamıştım araştıracağım ama çok verimli olacağını sanmıyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
ismail
Başvurunuzu yaparsınız.2 yılı kapsıyor başvuru süreci.1 haftada da gelebilir 2 yılda gelmeyedebilir...

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ozan Yılmaz
talep eden insan sayısına göre kurulum hızı değişir sanırım, onun dışında resmiyette inşaat bitti denmeden kurmazlar diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Başvurunuzu yaparsınız.2 yılı kapsıyor başvuru süreci.1 haftada da gelebilir 2 yılda gelmeyedebilir...
Anladım tamamen şans işi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

talep eden insan sayısına göre kurulum hızı değişir sanırım, onun dışında resmiyette inşaat bitti denmeden kurmazlar diye biliyorum
İnşaat bitti belediye onay verecekmiş galiba onu bekliyoruz ondan sonra hızlı bir şekilde binaya taşınan kişilerden imza toplarım ne kadar hızlı olursa benim için okadar iyi

Top Bottom