Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey...
Hayatımdan memnum değilim hep içimde kalan bir şeyi yapıp seneye yks girip 26 yaşımda tıp kazanmak için çabalayacağım daha önce ailevi nedenlerden dolayı...
Bugün 125cc scooter motorumla trafiğe çıktım bende b ehliyet vardı bana senin ehliyetin yetmiyor ya minimum A1 olması lazım ayda sürücü kursundan sertifika...
Şuan 25 yaşındayım 13 14 yaşından beri amcamla babamın dükkanında çalışıyorum amcamın çocukları hiç çalışmazdı daha doğrusu çalıştırmazlardı kurban bendim...
yanlış bilgi.
gpt 5.5 kaynak bulma konusunda çok iyi. sadece bilgi vermekle kalmıyor onu doğruluyor ve kaynak belirtiyor. bilmediği bir konu hakkında da...
Hocam gemini ve bir çok yapay zekayı eğitmediğin sürece hiç bir faydası yok yani sen koç için kullanacaksın ama çözdüğü sorunun doğru veya anlattığı konunun...
Başvurduğum iş başvurusundan olumsuz dönüş aldım mülakata girmeden bir sınav gönderdiler bağlantı gitti yarıda kaldı mail atmama rağmen olumsuz dönüş...