Yurt dışına gideceğim temelli iş sebebi ile denklik falan derken 2 yıl gibi bir süre başka bir işte çalışıcam normalde evlenince o da gelecekti ama hiç...
Normalde üniversite mezunuyum 26 yaşındayım ama iş bulamadım 2 3 sene bunalıma girip hem kpss çalıştım hem yks b2 almancam var kabul alırsam almanyada...
Ben benle yaşıt veya benden küçük kadınlara karşı hiç bir zaman bir aşk hissetmiyorum 25 yaşındayım örneğin 20 21 yaşında ki bir kızla aşk yaşamak bana...
26 yaşındayım üniversitesinden mezun olduktan sonra 3 yıl düzgün bir iş aradım bulamadım cv de boş değil hep kendimi geliştirdim ama olmadı tıp okumaya...
Benim 3 4 bankaya borcum var ve artık takip edemiyorum şuan kredi çıkmıyor çıksa hepsini kapatıp tek bir yere toplucam bankalarda borç kapatma kredisi diye...
Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey...
Hayatımdan memnum değilim hep içimde kalan bir şeyi yapıp seneye yks girip 26 yaşımda tıp kazanmak için çabalayacağım daha önce ailevi nedenlerden dolayı...