Steamda 150 dolar bakiyem var hali hazırda oyunlarımda var ayrıca cs envanterimde bıçak ve eldivenim var 150 dolar ile oyun alacağım ama aile kütüphanesi...
Başvurunu yap kendi şehrini seç cimerden de ösym'ye istek kısmından talebini yaz zaten sınav giriş belgesi çıkana kadar cevap gelir baktın olmuyor yapıcak...
Reis doping hafıza al sıfırım diyorsun dershane gittiğin zaman sürekli tekrar yapman lazım yapmazsan zaten boşa gitmiş olursun doping hafızada koçluk...
Uzun zamandır konuştuğum bir kızla şuan 4 5 aydır konuşmuyoruz aslında yıl sonu almanyaya taşınacağım içinde artık göremeyeceğim 2 haftaya doğum günü var ve...
Bugün şubeye gidip genel merkeze talep açtırdım banka avukatı arayıp icramı 12 ay taksit yaptırdı böyle bir durumu olanlar için bilgi vermek istedim umarım...
Kankam senin hesaptaki oyunların çoğu kart kasmak için alınan çok ucuz oyunlardan oluşuyor, seni almak isterdim ama alırsam kütüphane kirlenmiş oluyor, ai...
Saçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum...
Motor kazası yaptığım için 3 ay çalışamadım icralık oldum bankadan büyük bir borç değil 150 200 bin falan icraya itiraz edeceğim diyorum taksit yapın 6 10...