macelian isimli üyenin son içerikleri

1. M

İlk defa aktarma ucacağım

Aktarma bileti aynı bilet icinde olacak vaizi tekrar alıp agaj teslimi yapacakmıyım yoksa firma kendisi mi diğer ucağa aktarıyor
  2. M

Yardım Uzun süre oturabileceğim koltuk önerisi istiyorum

Normalde oyuncu koltuğum var ama artık popom acıyor 2 3 saat oturunca birde ders çalışıyor günde 4 5 saat çekilmez oluyor rahat bir koltuk önerisi istiyorum bütçem 10 15k f/p olursa çok daha iyi olur
  3. M

Tır şoförü olmak nasıl (E planı)

Kral yaş 15 falan mı zorbalamak istemiyorum da yani tırcılık öyle tır alayımda işe başlayayım gibi bir olayı yok networkün yoksa yükte yok zor bulursun önce bir şirkette çalışacaksın network edineceksin ki iş bulmak istediğinde haber salacaksın.
  4. M

Oyun Satıcılarına Temsilci Zorunluluğu Tasarısına Karşı İmza Kampanyası

İmza attım ama change org tek başına bir işe yaramıyor bir dernek olması gerekiyor ki imzalar resmiyete kavuşsun
  5. M

Çözüldü✓ Philips Evnia 27M2N3501PA/00 mı Gigabyte G27Q2 monitör mü?

Uzun araştırmalar sonrası bende bu hafta bu monitörü aldım gayet memnunum tavsiye ederim MSI 27" G272QPF E2 2560x1440
  6. M

Şu dökülen klavyeyi nasıl değiştirttim anlatıyorum.

Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında...
  7. M

Berberlerde pos cihazı yok anlamıyorum

Berber açıp aylık gelirimi 3000TL diyeceğim
  8. M

Berberlerde pos cihazı yok anlamıyorum

Bu berberlere pos cihazı zorunlu olsun cidden evden çıkıp 10 15 dk atm yürüyüp birde oradan tekrar geri yürümek gerekiyor. Sorun yürümek değil de yani zaman kaybı
  9. M

Hiç Aktarmalı uçmadım bilgisi olan

Aktarmalı uçuş uçağın rötar yaptığından dolayı kaçırılırsa sorumlu firma mıdır iki uçakta aynı firmaya ait
  10. M

Farklı marka ram sorun olurmu

Fark yaratmaz hatta 24 gb olması yararı olur ama sorun şurada farklı mhz ve cl değeri olması uyuşmazlık sorunu yaratabilir bir başkasında sorun olmaması sende olmayacağı anlamına gelmiyor
  11. M

Farklı marka ram kullanmanızda sorun yok önemli olan aynı ozellikte olması örneğin sizde 5600 mhz hızında bir dam var ikinci el 4000 mhzlik bir ram alıyorsunuz diyelim 5600 mhzlik raminiz 4000 mhzde çalışacak farklı markadan kastım farklı özellik olabilme ihtimalinden dedim
  12. M

çalışır ama tüm ramlar en düşük mhz hızında olanda çalışır farklı marka olması sorun yaratmaz ama çok fazla uyuşmazlık yaşarsın mavi ekran açılmama gibi yani teoride çalışır ama sorun yaşarsın
  13. M

2k monitörde ölçeklendirme nasıl olmalı

27 inc 2k monitör aldım önceden 27 inc fhd kullanıyordum önerilen 100 ama çok küçük geliyor her şey siz nasıl kullanıyorsunuz
  14. M

Oyunlarda HDR açıyor musunuz?

Birde bunun otomatik ayarı yok mu ya oyuna girince kendi açılsın sürekli windows ayarlarına girip kendim açıyom
  15. M

27" 2K monitör aldım ama?

Dediğin gibi yaptım alışmaya çalışcam artık
Geri