macelian isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu Kızlar Niye Böyle Anlamadım

Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey yazmış sevgilim var bana artık yazma lütfen demiş bende zaten yazmıyordum sen yazdın bugün bu ne biçim bir muamele sevgilin varsa ne yapayım...
  2. M

Hayatımdan Memnum Değilim

Hayatımdan memnum değilim hep içimde kalan bir şeyi yapıp seneye yks girip 26 yaşımda tıp kazanmak için çabalayacağım daha önce ailevi nedenlerden dolayı okuyamadım geçen sene 40 bin sıralama yaptım bu sene giremeyeceğim yine ailevi nedenlerden dolayı ama seneye her şeyi bırakıp hayatımda bir...
  3. M

Polis Ceza Yazmadı Bana

Valla istanbul trafiğinde mecbur kaldım korka korka sürüyorum
  4. M

Polis Ceza Yazmadı Bana

Bugün 125cc scooter motorumla trafiğe çıktım bende b ehliyet vardı bana senin ehliyetin yetmiyor ya minimum A1 olması lazım ayda sürücü kursundan sertifika alman lazımdı dedi. Motoru alabilecek biri var mı dedi ileri kadar götürsün cezanı yazalım gidersin dedi bende abi benim hiç arkadaşım yok...
  5. M

Aşık Olmak Haram mı Bize

Bir insanın aşk hayatı hiç mi düzgün gitmez kime değer versem terk ediliyorum anlamıyorum illa serefsiz mi olmamız gerekiyor bizim ki de kalp be abi
  6. M

Sizlere İçimi Dökmek İstiyorum

Şuan 25 yaşındayım 13 14 yaşından beri amcamla babamın dükkanında çalışıyorum amcamın çocukları hiç çalışmazdı daha doğrusu çalıştırmazlardı kurban bendim bence okuldan gelir dükkana bakardım onlarda kahveye giderdi her neyse 18 19 yaşına geldiğimde üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ama...
  7. M

Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

Yanlış bilgi yapay zekalar hata yapabilir. İstediğin yapay zekayı bir sınava sok her soruyu doğru yapamaz.
  8. M

Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

Hocam gemini ve bir çok yapay zekayı eğitmediğin sürece hiç bir faydası yok yani sen koç için kullanacaksın ama çözdüğü sorunun doğru veya anlattığı konunun %100 doğru olma ihtimali yok çünkü hata yapabilir.
  9. M

Başvurduğum İş Başvurusuna Tekrar Başvurabilir Miyim?

Başvurduğum iş başvurusundan olumsuz dönüş aldım mülakata girmeden bir sınav gönderdiler bağlantı gitti yarıda kaldı mail atmama rağmen olumsuz dönüş yapıldı 2 3 ay sonra tekrar başvurabilir miyim?
  10. M

İlk mülakatım heyecanlıyım?

Teşekkürler <3
  11. M

İlk mülakatım heyecanlıyım?

Yarın QNB iş başvurum için mülakatım var heyecanlıyım ilk deffa mülakata giriccem ne soruyorlar falan hiç bilmiyorum
  12. M

Kızlara Nasıl Açılıyorsunuz?

Hoşlandığım biri var iş yerinden muhabbeti bir türlü ilerletemedik sinema gidelim desem çok mu klasik olur
  13. M

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

İstanbuldayım teşekkür ederim :)
  14. M

Valla öyle ya dışarı çıkıp kahve içecek biri bile olmayınca...
  15. M

Valla her türlü oyun oynuyorum sararsa beni KENSHİ bile oynadım sen düşün
Geri