Valla adc ile alakası yok bu maçların çoğunda adc sürekli ölüyordu yuumi latede çok güçlü bir çar taşıyan olursa ölümsüz yapıyorum öaçta iyi bir yuumi varsa oyunu yuumi taşır bence çünkü savaş ne kadar uzun sürerse rakibi öldürme o kadar rahat olur
Yurt dışına gideceğim temelli iş sebebi ile denklik falan derken 2 yıl gibi bir süre başka bir işte çalışıcam normalde evlenince o da gelecekti ama hiç istemiyor ailesinden ayrılmak istemiyor her yaz geliriz desem de kabul etmiyor ama ben daha fazla kalmak istemiyorum onu da seviyorum çok...
Normalde üniversite mezunuyum 26 yaşındayım ama iş bulamadım 2 3 sene bunalıma girip hem kpss çalıştım hem yks b2 almancam var kabul alırsam almanyada ücretsiz tıp okuyabiliyorum ama 6 yıl bir yandan çok geliyor bir yandan da mezun olunca rahata ereceğim gibi geliyor atanmayı beklemek veya özel...
Ben benle yaşıt veya benden küçük kadınlara karşı hiç bir zaman bir aşk hissetmiyorum 25 yaşındayım örneğin 20 21 yaşında ki bir kızla aşk yaşamak bana sıkıcı geliyor işte dersten çıktım şu ders çok zordu gibi muhabbetler sanki çocuk bakıyormuşum gibi hissettiriyor en son 29 yaşında ki bir...
26 yaşındayım üniversitesinden mezun olduktan sonra 3 yıl düzgün bir iş aradım bulamadım cv de boş değil hep kendimi geliştirdim ama olmadı tıp okumaya karar verdim isteyen istediği kadar geç desin iş aramakla uğraşıp hep umut beklemektense 6 yıl okurum daha iyi kalanlara başarılar
Benim 3 4 bankaya borcum var ve artık takip edemiyorum şuan kredi çıkmıyor çıksa hepsini kapatıp tek bir yere toplucam bankalarda borç kapatma kredisi diye bir şey var mı
Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey yazmış sevgilim var bana artık yazma lütfen demiş bende zaten yazmıyordum sen yazdın bugün bu ne biçim bir muamele sevgilin varsa ne yapayım...
Hayatımdan memnum değilim hep içimde kalan bir şeyi yapıp seneye yks girip 26 yaşımda tıp kazanmak için çabalayacağım daha önce ailevi nedenlerden dolayı okuyamadım geçen sene 40 bin sıralama yaptım bu sene giremeyeceğim yine ailevi nedenlerden dolayı ama seneye her şeyi bırakıp hayatımda bir...