Normalde oyuncu koltuğum var ama artık popom acıyor 2 3 saat oturunca birde ders çalışıyor günde 4 5 saat çekilmez oluyor rahat bir koltuk önerisi istiyorum bütçem 10 15k f/p olursa çok daha iyi olur
Kral yaş 15 falan mı zorbalamak istemiyorum da yani tırcılık öyle tır alayımda işe başlayayım gibi bir olayı yok networkün yoksa yükte yok zor bulursun önce bir şirkette çalışacaksın network edineceksin ki iş bulmak istediğinde haber salacaksın.
Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında...
Bu berberlere pos cihazı zorunlu olsun cidden evden çıkıp 10 15 dk atm yürüyüp birde oradan tekrar geri yürümek gerekiyor. Sorun yürümek değil de yani zaman kaybı
Fark yaratmaz hatta 24 gb olması yararı olur ama sorun şurada farklı mhz ve cl değeri olması uyuşmazlık sorunu yaratabilir bir başkasında sorun olmaması sende olmayacağı anlamına gelmiyor
Farklı marka ram kullanmanızda sorun yok önemli olan aynı ozellikte olması örneğin sizde 5600 mhz hızında bir dam var ikinci el 4000 mhzlik bir ram alıyorsunuz diyelim 5600 mhzlik raminiz 4000 mhzde çalışacak farklı markadan kastım farklı özellik olabilme ihtimalinden dedim
çalışır ama tüm ramlar en düşük mhz hızında olanda çalışır farklı marka olması sorun yaratmaz ama çok fazla uyuşmazlık yaşarsın mavi ekran açılmama gibi yani teoride çalışır ama sorun yaşarsın