Normalde kredi kartı ekstremi ödeyecektim genelde ekstre kesildiği gün ödüyorum bi arkadaş borç istedi maaşa kadar zaten dün maaşını aldı bugünde son günü ekstrenin kanka eksik yattı önümüzdeki ay versem olur mu diyor gerçekten çıldırmalık bir olay eksik yatacağı önceden bellidir maaşın niye...
Anladım arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim sürekli oyun alıyorum ve bütçemi zorluyor açıkçası epicten falan al diyen olacak ama steam varken alışkanlık oldu maalesef yine de güvenilir arkadaşlar mesaj atarsa bana sevinirim
Normalde oyuncu koltuğum var ama artık popom acıyor 2 3 saat oturunca birde ders çalışıyor günde 4 5 saat çekilmez oluyor rahat bir koltuk önerisi istiyorum bütçem 10 15k f/p olursa çok daha iyi olur
Kral yaş 15 falan mı zorbalamak istemiyorum da yani tırcılık öyle tır alayımda işe başlayayım gibi bir olayı yok networkün yoksa yükte yok zor bulursun önce bir şirkette çalışacaksın network edineceksin ki iş bulmak istediğinde haber salacaksın.
Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında...