Arama sonuçları: *

1. M

CS 2'de eldiven çıktı

Bynogame tarzı sitelere satabilirsin nakite çevirmek için genelde düşük fiyat veriyorlar
  2. M

Motorsiklet için çalınmaya karşı kosko var mı?

1 2 ay içinde 0km R25 alacağım motorsikletlerde çalınmaya karşı kasko yapılabiliyor mu?
  3. M

Trendyol rezilliği !

Yerinde olsam THH verirdim sen değişim raporu gönderdiğin satıcı cebinden vermiyor firmadan yeni ürünü alıyor yine muhtemelen sana ürünü vermeyip yenisini stoğuna katmıştır
  4. M

Ssd hızı oyunlar açılırken ne kadar etki eder?

Yani ne kadar yavaş açılır onu bilemiyorum ama kesinlikle yavaş açılacağından emin olabilirsin
  5. M

Boyner Tüketici hakem heyeti kararı uymuyor

Sordum önerilen ayakkabıları da gönderdim. İstediğin ayakkabıyı da gönderdim. Dediği şey şu misli ile değişim sezon olarak değil veya aynı ayakkabının üst modeli olarak değil. Aynı kalitede olmasınının yeterli olduğunu belirtti. Dava açarsa zaman kaybı yaşayacağını çünkü genelde bu tarz...
  6. M

Boyner Tüketici hakem heyeti kararı uymuyor

Benim kuzen boynerde çalışıyor ona sorup güncellerim yazıyı
  7. M

Bu klavyeyi beğendim nasıl alayım mı?

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-k1-mekanik-hisli-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47273/
  8. M

Yardım Klavyeye usb uzatıcı takmak?

Kablolu klavyem var masa değiştiği için kasa uzakta kalıyor ve sorun yaratıyor 1.5 metre uzunluğunda usb uzatıcı takmak gecikmeye sebep olur mu?
  9. M

DenizBank ATM'si parayı yuttu.

Denizbankı arayıp 1400 TL paramı şu adresteki ATM yuttu diyeceksin Pazartesi sayılır alırsın.
  10. M

MTV Zam Saçmalığı???

Teslanın çift motorlunun vergisi 23k civarıydı sanırım babamda var bugün baktık 6 aylık 23k 12 ay 46 falan
  11. M

Steam Eksik Para İadesi

Steam ile alakası yok bunun dolar ile aldığın için banka kuru yüzünden eksik yatmış buna yapabileceğin bir şey yok.
  12. M

Yurtdışı Telefonların Açılması Hk.

Kankam yazıdığım gibi BTK alakalı bir sorun otomatik açılmıyorlar sırayla açılıyor cihazlar
  13. M

Yurtdışı Telefonların Açılması Hk.

1 hafta kadar sürüyor açılması BTK ile alakalı bir sorun bekleyeceksin.
  14. M

Yoklama kaçağı olduğu halde tecil olur mu?

Dostlar benim teyze oğlu yoklama kaçağına düşmüş bu sene açıktan ilk defa üni okucak 2 yıllık tecil olur mu?
  15. M

İstanbulda Yurtdışı Telefon Satan Güvenilir Mağaza Varmi ?

Kadıköyde kayatech mağaza var 12 ay garanti veriyorlar cihazlara hep oradan alıyorum 2 hafta önce anneme aldım
  16. M

Öneri Valorant vanguard güvenlimi

Valla e devlet yemeksepetinden sonra kim çalmış çalmamış bakmıyorum 10 liraya buluyorlar zaten
  17. M

Stajer Ehliyetli biri kiralık araçla çevirmeye girerse nolur

Eğer ki ek sürücü almaz ise arkadaşınız kullanma hakkınız olmadığından dolayı kasko ve sigorta iptal olur. Aracın kiralık olup olmadığını görebiliyorlar.
  18. M

Yurt dışı iphone açılmadı

1 Hafta kadar sürüyor o BTK kaynaklı bir sorun
  19. M

5.5 K Ya kadar kablosuz kulaklık

Kasım indirimlerinde 3.5k civarlarına kadar düşmüştü memnunum kullanıyorum. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-7-1-77z46aa-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html
  20. M

DİABLO 4 VİDEOLU PROBLEM YARDIM LÜTFEN

Yanlış hatırlamıyorsam oyun ayarlarında mı yoksa battlenette sohbet gizlilik ayarı diye bir şey vardı onu herkese açık yapabilir misin belki düzelir
Top Bottom