Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Çene diş telleri hakkknda

Diş telinde sadece üst damağa diş teli takılıyor mu ? Yoksa komple mi olmak zorunda bilgisi olanlar ? Ve olursa fiyat farkı olur mu
  2. Mertdvrim

Balık yağı kullanımı hakkında

Balık yağları beyne me gibi yararları var ders çalışmak gibi şeylerde işe yarar mı ? Kullananları bekliyorum
  3. Mertdvrim

Kedinin yaşı ve hesaplaması

Arkadaşlar kedilerin yaşları nasıl ilerliyor mesela 10 yaşında denilen kedi ciddi anlamda mı 10 yıl oluyır yoksa farklı bir hesaplaması mı var ?
  4. Mertdvrim

Smoke markası nasıldır ?

Elektronik sigara tvf18 arcfox modeli var yurt dışından akrabağam getirdi nasıldır smoke marka ? Smoke markası nasıldır ?
  5. Mertdvrim

Elektronik sigaramı zararlı normal sigaramı ?

Likiti nikotinsiz elektronik sigaramı daha zararlı yoksa sigara mı ?
  6. Mertdvrim

Spordan sonra ne yapılmalı ?

Spordan sonra bir şey yenmelimi içilmelimi ? Diyet artı spor yapıyorum
  7. Mertdvrim

Elektronik sigara hakkında

Tfv 18 model bir elektronik sigara cihazım var Kaç w ta kullansam iyi olur ? Önerilen wat yazıyor mu onda
  8. Mertdvrim

Kilo verme hakkındaa

Kilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?
  9. Mertdvrim

Saç ektirme ve muayene hakkında

İyi forumlar herkese sorum şu tecrübesi yada bilgisi olanlar saçlarım uzun zamandır sadece ön yanları biraz açık yıllardır 21 yaşımdayım özel hastaneye gitmeyi planıyorum bu işi yapan kaliteli bir yer dökülme durup durmayacağımı anlayabiliyormı testlerle yoksa yapılan bir iş varmı ekim için...
  10. Mertdvrim

Elektronik nargile tavsiyesi

https://www.smok.shop/vaporesso-swag-2 linkini bıraktığım ürünü almak istiyorum ama bütçem 1300 tl civarı zorlarsam 1.500 bu ürünü görün diye bıraktım bana güvenilir site lazım çakma likit falan göndermesinler . Bildiğiniz bir yer var mı orjinal makina satan ALLAH korusun ağızda patlar link...
  11. Mertdvrim

Elektronik nargile ve hakkında

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim seneler önde sigara içtim uzun yıllar 4 yılı aşkın sonrada tek seferde sigarayı bıraktım ağzıma sürmedim 3 4 aydır ara ara pro alıyorum sigara gibi olanlardan bende onu içmek istemiyorum sigaradan kst ve kat daha zararlı bağımlılığım yok haftada 1 tane ya...
Top Bottom