Bol bol sakız çiğnemek çene kaslarını geliştirir. Ben kilolu olmama rağmen yüzüm gayet fit duruyor. Bol bol sakız çiğnemenin zayıflamaya da etkisi olur çünkü beyin yemek yediğini sanarak daha geç acıkıyorsun.Kilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?
haftada 1 kilonu kontrol etKilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?
Doğrudur.bölgesel erime diye bir şey yoktur
yanlış biliyorsun sakız çiğnemek acıktırırBol bol sakız çiğnemek çene kaslarını geliştirir. Ben kilolu olmama rağmen yüzüm gayet fit duruyor. Bol bol sakız çiğnemenin zayıflamaya da etkisi olur çünkü beyin yemek yediğini sanarak daha geç acıkıyorsun.
Ben öyle okumuştum. Çiğneme olayı yemekte de olduğu için beyin kanıyor ve geç acıktırıyor diye okumuştum.yanlış biliyorsun sakız çiğnemek acıktırır
Mide beyni uyarır ve açlık hissederiz. Fakat sakız tek başına acıktırmaz. Sakızların içinde bulunan tatlandırıcılar vücuttaki insülin salınımına etki eder. Sakız çiğnendikçe vücut sanki şeker tüketiyor gibi insülin salınımına maruz kalır ve uzun vadede vücuttaki leptin duyarlılığı düşer.Ben öyle okumuştum. Çiğneme olayı yemekte de olduğu için beyin kanıyor ve geç acıktırıyor diye okumuştum.
Çene Kaslarını Çalıştırman Lazım Çekirdek Çıtla Yada Sakız Çiğne Sakız Çok Daha Etkilidir Ama 2 3 tane Falım Sakızı Aynı Anda Çiğnemen Lazım Tad İstiyorsan 1 Tane de Aromalı Sakız İle Birlikte Çiğneyebilirsin Spor Yaparken Bi İşle Uğraşırken Sürekli ÇiğneKilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?
Bu bilgi için teşekkürler. Bir ara sadece sakız çiğneyerek zayıflayabileceğimi sanıyordum :d. Tabii ki de veremedim.Mide beyni uyarır ve açlık hissederiz. Fakat sakız tek başına acıktırmaz. Sakızların içinde bulunan tatlandırıcılar vücuttaki insülin salınımına etki eder. Sakız çiğnendikçe vücut sanki şeker tüketiyor gibi insülin salınımına maruz kalır ve uzun vadede vücuttaki leptin duyarlılığı düşer.
Dediklerinin Hepsi Doğru Fakat Konuyu Açan Arkadaş Gıdısını Eritmek İstiyorMide beyni uyarır ve açlık hissederiz. Fakat sakız tek başına acıktırmaz. Sakızların içinde bulunan tatlandırıcılar vücuttaki insülin salınımına etki eder. Sakız çiğnendikçe vücut sanki şeker tüketiyor gibi insülin salınımına maruz kalır ve uzun vadede vücuttaki leptin duyarlılığı düşer.
Dediğin mantığa ters kankaBen öyle okumuştum. Çiğneme olayı yemekte de olduğu için beyin kanıyor ve geç acıktırıyor diye okumuştum.
Geciktiriyor sinyalin gitmesini. O manada sanıyordum.Dediğin mantığa ters kankaBeyin yemek gidiyor sanıyor ama mideye bir şey gelmediği için acıkıyor.