Neler Yeni

Kilo verme hakkındaa

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
Kilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?

3.George

80+ Bronze
Kilo verme aşamasındayım sporla birlikte bir diyet içerisindeyim 4 5 gündür 1 ay aralksız yapıcam 85 kiloydum başlarken şuan bakmadığım için bilmiyorum sorum şu gıdım hala çıkıyor erirken gıdımı nasıl eritebilirim ?
Bol bol sakız çiğnemek çene kaslarını geliştirir. Ben kilolu olmama rağmen yüzüm gayet fit duruyor. Bol bol sakız çiğnemenin zayıflamaya da etkisi olur çünkü beyin yemek yediğini sanarak daha geç acıkıyorsun.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
bölgesel erime diye bir şey yoktur

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
haftada 1 kilonu kontrol et
85in %1.5 dan fazlasını veriyorsan karbonhidrattan kıs
az veriyorsan da biraz daha protein yemeye bak
gıdı konusu da yağ oranın düştükce yok olur kafana takma,tabi genetik kısmı da var bilemem orasını

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Bol bol sakız çiğnemek çene kaslarını geliştirir. Ben kilolu olmama rağmen yüzüm gayet fit duruyor. Bol bol sakız çiğnemenin zayıflamaya da etkisi olur çünkü beyin yemek yediğini sanarak daha geç acıkıyorsun.
yanlış biliyorsun sakız çiğnemek acıktırır

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Ben öyle okumuştum. Çiğneme olayı yemekte de olduğu için beyin kanıyor ve geç acıktırıyor diye okumuştum.
Mide beyni uyarır ve açlık hissederiz. Fakat sakız tek başına acıktırmaz. Sakızların içinde bulunan tatlandırıcılar vücuttaki insülin salınımına etki eder. Sakız çiğnendikçe vücut sanki şeker tüketiyor gibi insülin salınımına maruz kalır ve uzun vadede vücuttaki leptin duyarlılığı düşer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Çene Kaslarını Çalıştırman Lazım Çekirdek Çıtla Yada Sakız Çiğne Sakız Çok Daha Etkilidir Ama 2 3 tane Falım Sakızı Aynı Anda Çiğnemen Lazım Tad İstiyorsan 1 Tane de Aromalı Sakız İle Birlikte Çiğneyebilirsin Spor Yaparken Bi İşle Uğraşırken Sürekli Çiğne

3.George

80+ Bronze
Mide beyni uyarır ve açlık hissederiz. Fakat sakız tek başına acıktırmaz. Sakızların içinde bulunan tatlandırıcılar vücuttaki insülin salınımına etki eder. Sakız çiğnendikçe vücut sanki şeker tüketiyor gibi insülin salınımına maruz kalır ve uzun vadede vücuttaki leptin duyarlılığı düşer.
Bu bilgi için teşekkürler. Bir ara sadece sakız çiğneyerek zayıflayabileceğimi sanıyordum :d. Tabii ki de veremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
3
Dediklerinin Hepsi Doğru Fakat Konuyu Açan Arkadaş Gıdısını Eritmek İstiyor

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Ben öyle okumuştum. Çiğneme olayı yemekte de olduğu için beyin kanıyor ve geç acıktırıyor diye okumuştum.
Dediğin mantığa ters kanka :D Beyin yemek gidiyor sanıyor ama mideye bir şey gelmediği için acıkıyor.

Top Bottom