Arkadaşlar Ryzen 7 9700X aldım şu an RTX 3060 ile kullanıyorum ama ileride ekran kartını 5070 Ti veya 5080 yapmayı düşünüyorum. PSU olarak da attığım modeli...
Helal kral 10 saattir söyleyemediğimi sen söyledin
1788734486
Aradaki farkı sen veriyorsun galiba 20 bin tl yi aynı fps için.Yaw neyse iyi geceler yarın...
Cevap vermeye tenezzül etme, "nvidia'ya domalmışsınız" gibi bir uslüp ile konuşan adamı adam yerine koymana gerek yok, yolda görse yolunu değiştiricek...
5070ti-5080'nin arasında performans farkı var mı hocam. ben şeyi de anlamıyorum misal sıfır olarak nitelendirelim 5070 30-35 arasına sıfır bulabiliyorsun...
hocam 4080 superle 5070ti nerdeyse aynı performansı veriyor. yani herkes şunu mu kıyaslıyor tam anlayamadım 5070ti deki dlss olayı 4080deki kadar iyi değil.
arkadaşlar tartışmaya lüzum yok. sadece öneri istemiştim her kartın yerine göre performansı var haklısınız ama amd işlemci konusunda daha iyi değil mi...
ayrıyetten şöyle söyliyim çok 2 k oyuncusu değilim 1080p oyun oynuyorum hep valorant,cs go bazen hikayeli oyun oynuyorum ama oda nadiren aradaki 20 bin tlyi...
hocam selamlar, alıcağım ekran kartı aorus 5070 ti master. bu modele gözüm çok gitti açıkcası diğer markaları hiç kullanmadım o yüzden soğutma performansını...