lackwiento isimli üyenin son içerikleri

1. L

Ürün Bana Ulaşmasına Rağmen Para İadesi Yapıldı

firmayı arayıp iletebilirsin durumu
  2. L

İki Anakart Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım?

aorusta kaldım hocam hem soğutma yapısı olarak hem görünüş olarak daha iyi duruyor teşekkürler her şey için
  3. L

hocam açıkcası normalde bütçem bile şuanlık bu kadar yetmiyor k.k'dan alıcağım çok araştırdım bu kartı o yüzden gönlüm buna gitti gibi asusun anakartını oyun için çok tercih etmemis kullanıcılar
  4. L

amazon sattığı için bunu tercih ettim açıkcası 2.el de de 14 bine satılıyor 1 yıl kullanılmıs kartlar en azından sıfır alayım sorun olduğunda amazon hemen değişim yapıyor, 3 yıllık kullandığım karta iade almıştı amazon
  5. L

yoksa 5 10 fazla verip asus rog x870 mi alayım oda güncel olarak 25 30 bin arası gidiyor gigabytin biosu nasıl asus kadar basit mi? msi kullanıyordum daha öncesinde sırf biosu kötü diye elden cıkartıp satmıstım
  6. L

hocam açıkcası 2023de ilk sistemimi almıştım intel i5 12400f asus prime h610 d d4 anakart var ve tuf gaming 3060 var 12gb memnunum normalde ama ilerde her şey zamlanıcak sırasıyla dizmeye çalışıyorum bu anakarta işlemci olarak ryzen 7 9800x3d takıcağım ya da 7800x3d uygun buldukça toplamaya...
  7. L

arkadaşlar selamlar ikisi arasında kaldım hangisini alıyım tavsiyelerinizi bekliyorum...
  8. L

Asus X870 Max Gamıng Wıfı7 Alınır mı? ?

b850 anakartlar açıkcası 12 13 arası en azından x870 alayım diyorum bilemedim acıkcası kafam karısık 1784994324 bu da güclü degil m,? 1784994364...
  9. L

Gigabyte X870 Aorus Elıte

arkadaşlar uzun zamandır anakart bakıyorum acaba bu alınır mı? ryzen 7 9800x3d ile kullanıcagım...
  10. L

MSI Mag A600dn 600w 80 Plus

arkadaşlar selamlar şuanlık bu poweri kullanıyorum, sistemimde asus tuf gaming 3060 12 gb ekran kartım var büyük ihtimalle değiştiermeyeceğim 5 yıldır kullanıyorum bu kartı benchmark testinde bile derece olarak 65in üstüne çıkmadı yakın zamanda anakartımı b850 ye yükseltmeye calısıyorum sistemim...
  11. L

Asus Tuf 550b/750b Psu 1999/2999 TL

https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/asus-tuf-gaming-750b-750w-80-bronze-guc-kaynagi/ ALINIR MI DOSTLAR
  12. L

MSI Pro B650m-B Ddr5 Ayarları Nasıl Yapılır

bios ayarlarına youtube den bakabilirsin
  13. L

Asus X870 Max Gamıng Wıfı7 Alınır mı? ?

arkadaşlar selamlar hali hazırda sistemim var belki 1 2 yıl sonra değiştiririm diye parçalar bakıyorum uygundan yakalarsam, bu ürün alınır mı ne dersiniz ...
Geri