Arama sonuçları: *

1. E

a way out oynayacak arkadaş aranıyor

a way out oynayacak arkadaşım yok arkadaşla aldık arkadaş yarı yolda sattı tek başımayım oynamak isteyenler dc bırakabilirmi
  2. E

Yardım logitech g203 g hubda g102 olarak gözüküyor

Teşekkürler :D
  3. E

203,sanırım sıkıntı yok teşekkürler
  4. E

nası yani 1630496952
  5. E

merhaba medimarkttan 3 yıl sonra ilk defa mouse aldım tam sevinçle açmışken g huba girdim ve mouse g102 olarak gözüküyor mouse sahte veya başka bişe olanbilirmi etiketinde kutusunda heryerinde g203 yazıyor ne yapmalıyım ?
  6. E

Yardım razer deathadder essential kullananlar yardımcı olabilirmi

razer deathadder essential almayı düşünüyorum bazı yorumlar havaya kaldırınca algılamaya devam ediyor demiş gerçektende böylemi ve algılıyorsa ne kadar yükseklikte
  7. E

XBOX 360 KONTROLCÜSÜ PCDE ÇALIŞTIRMA

360 kollarda bluetooth varmı ?
  8. E

yok ama bazı yerlerde charce kit ile çalışır bazılarında çalışmaz yazıyor kararsız kalıdm alsammı almasammı
  9. E

arkadaşlar elimde eskiden kalma bi xbox360 controllerı var ama kablosuya yok sorum şu şarj kitini alıp pcye bağlasam rocket league oynayabilirmiyim
  10. E

Yardım EGZOZ FANIM DÖNMÜYOR !

hocam ben kablo göremiyorum bu pc konusunda acemiyim valla :D
  11. E

Yardım EGZOZ FANIM DÖNMÜYOR !

arkdaşlar lütfen acil yardım kasanın egzoz fanı dönmüyordü bende içini temizleyeyim dedim temizledikten sonra fişe bağladım yine dönmedi elimle bi çevireyim dedim şuan 1 saattir açık ve dönüyor sorunun çözümü nedir bilgisi olan varmı (2 gündür pc neden sıcak diyordum daha yeni fak ettim dönmediğini)
  12. E

gta 5 eksik indirme dosyası sorunu (steam)

peki teşekkürler
  13. E

doğruladım ama maalesef olmadı
  14. E

dün gece gta 5 oynarken pcyi kapadım ve geri açtığımda gta 5 pcden silinmişti dedim allah allah niye böyle oldu geri yükleyeyim dedim şuan yüklendi ve böyle bir hata alıyorum yardım edersiz sevinirim :/
  15. E

steamde eksik indirme dosyası adında bir hata ile karşılaşıyorum yardım edermisiniz ?

dün gece gta 5 oynarken pcyi kapadım ve geri açtığımda gta 5 pcden silinmişti dedim allah allah niye böyle oldu geri yükleyeyim dedim şuan yüklendi ve böyle bir hata alıyorum yardım edersiz sevinirim :/
Top Bottom