merhaba medimarkttan 3 yıl sonra ilk defa mouse aldım tam sevinçle açmışken g huba girdim ve mouse g102 olarak gözüküyor mouse sahte veya başka bişe olanbilirmi etiketinde kutusunda heryerinde g203 yazıyor ne yapmalıyım ?
İkisi zaten aynı ürün sıkıntı yok.merhaba medimarkttan 3 yıl sonra ilk defa mouse aldım tam sevinçle açmışken g huba girdim ve mouse g102 olarak gözüküyor mouse sahte veya başka bişe olanbilirmi etiketinde kutusunda heryerinde g203 yazıyor ne yapmalıyım ?
nası yaniİkisi zaten aynı ürün sıkıntı yok.
İkiside aynı ürün ama öyle görünmesi garip. Bende G203 var. GHUB'da G203 Lightsync olarak gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Mouse'yi ters çevir. Sensör altında kazınmış yazılar bulunur. Orada ne yazıyor?
Ürün aynı sadece isimleri farklı 2 modelde biri avrupa adı diğeri asya adı bende de g102 ligthsync var fark yoknası yani
203,sanırım sıkıntı yok teşekkürlerMouse'yi ters çevir. Sensör altında kazınmış yazılar bulunur. Orada ne yazıyor?
Rica ederim. GHUB'da öyle görünmesi çokda problem değil. İkiside aynı ürün zaten ayarlarını yaparkende bir problem çıkmıyorsa rahatlıkla kullanabilirsin. Mouse'un hayırlı olsun.203 sanırım sıkıntı yok teşekkürler
TeşekkürlerRica ederim. GHUB'da öyle görünmesi çokda problem değil. İkiside aynı ürün zaten ayarlarını yaparkende bir problem çıkmıyorsa rahatlıkla kullanabilirsin. Mouse'un hayırlı olsun.