internetim son birkaç gündür çok yavaş türk telekom kullanıyorum dowland hızım normal ama upload hızım 0.00 birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm...
beyler şuan stok fan bile yetiyor zaten overclock yapmöadan sadece undervolt yaparak stok fanla yük altında performans kaybı yaşamadan 73 dereceye kadar...
Geçen yaz indirimde 1299TL e Phantom Spirit aldım. Şu an 5600 ile kullanıyorum. Tam yükte 69 dereceyi geçmedi. Oyunlarda 52 derecede geziyor.
1744627894...
rx 5700xt lerin %90 mınıng de kullanıldı yani temizini bulman çok zor ben rx 6600 almanı tavsiye ederim çünkü hem daha güncel teklonoji hem mınıng çıkma...
şahsen dediğiniz şeylere katılmıyorum daha 1 ay önce kendim 2.elden sistem topladım güç kaynağı ve ssd hariç her şey 2.el idi ama 2. el çok güzel fırsatlar...
sistem güzel diğer bileşenleri 0 değil de çoğunu 2. el alsan cebine para kalır bir de rx 6600 güzel kart ben de kullanıyorum ama fsr teklonojisi hiç iyi...
piyasa hakkında çok bilgim yok ps4 slim 500gb daha önce içi açılmamış 2 orjinal kol 1 tane gta 5 premıum edition cd si sizce al sat gidermi giderse kaçtan...
eğer nakit paran varsa satıp ddr5 e geçebilirsin yoksa bu seni biraz daha idare eder
1744548793
overclock yapmıyacak zaten günlük kullanımda veya oyun...