Boran Sarıbaş isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bakımdan sonra karta görüntü gelmedi fan dönüyor duruyor tekrar dönüyor

Hocam vramler gg ama yine de teşekkür ederim dönüş yaptığın için
  2. B

Bakımdan sonra karta görüntü gelmedi fan dönüyor duruyor tekrar dönüyor

Kart msı armor oc RX 470 uzun süre açılmadığı için bakım yapmak istedim kartı açtım macunu yeniledim macun olarak mx6 sürdüm pedlerin durumu iyiydi oyüzden ellemedim sonra sistem açtım fan dönüyor duruyor tekrar dönüyor böyle sürekli devam ediyor sistem kendini reset liyorum ne yaptıysam olmadı...
  3. B

Bilgisayarım Donuyor ve Sürekli Yeniden Başlatıyor.

BU HATA İLK DEFA MI OLUYOR YOKSA ÖNCEDEN DE VARDI ŞİMDİ SIKLAŞTI MI BİR DE SİSTEM BİLGİN NEDİR
  4. B

3 MİLYON TL ARAÇ A3 MÜ Q3 MÜ

zavkine göre değişir 2 si de güzel araç bizde 2012 model 2.0 Q3 var içi diğer suvlara göre bir tık daha geniş rahat bir araba 1.4 ünü bilmiyorum ama daha önce çok güçlü bir araba sürmediysen 2.0 motor gaz açınca tatmin ediyor
  5. B

Güç kaynağı bilgisayarıma yeterli olur mu?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-maxpro-iii-emp700w-700-w-fiyati,878995280.html?_gl=1*w46un7*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwgvnCBhCqARIsADBLZoLchXJxmKnpu00dUBvFGq323ny_osk-aIJFe3ib6TfUWX1Mqvam6AEaAtTdEALw_wcB bunu önerebilirim 1751051344 çıkar vidaları vardır
  6. B

Uygun fiyatlı kaliteli antistatik fırça seti önerir misiniz

bilgisayar bileşenlerini temizlemek için kullanacağım sertifikaları tam olursa sevinirim
  7. B

8000 Tl ye masaüstü pc tavsiyesi

hocam konu karşıma çıkınca sorayım dedim elimde ryzen 5 5500 ryzen 5 3600x ryzen 5 5600x işlemciler gigabyte b550m k anakart gtx 1050 ekran kartı var ilgini çekerse konuşabiliriz
  8. B

GTX 1070 Alınır mı? Oyun Performansı Yorumları

rx 6600 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım performans olsun güç tüketimi olsun 10 numara
  9. B

Maks 5k bütçem bana sadece internette vakit geçirmelik bir lptop önerir misiniz

olabilir 1750528717 ama yanında klavye gelse daha iyi olur 1750528734 2. el neler bulabilrim 1750528876 https://www.hepsiburada.com/onda-oliver-book-intel-n5030-3-10-ghz-8gb-ram-128gb-ssd-10-1-fullhd-ips-dokunmatik-tablet-pc-win11-pro-p-HBCV00005YWMI2?magaza=TeknoHangar& bu nasıl
  10. B

Maks 5k bütçem bana sadece internette vakit geçirmelik bir lptop önerir misiniz

biraz düşük bir miktar ama bütçem bu önerilerinizi bekliyorum tablet bilgisayar gibi bir şey de olabilir ama tablet olmaz klavye şart
  11. B

Uzun süredir al sat yapıyorum sormak istediğiniz sorular varsa sorun

siteden siteye değişir sahibindenden işlemez çünkü satıcıdan da komisyon alıyor letgodan da ne kadar kargo bedava olsa da alıcı koruma ücreti kestiği için çok iyi denk getirmeniz gerekiyor yoksa aldığınız paraya zor verirsiniz
  12. B

ortalama 5k ile 15k arası değişiyor iş olarak yapılmaz ama boş zamanlarda yapılabilir ufak bir gelir kaynağı istiyorsanız
  13. B

eski işlemciler iyi gidiyor am3 fm2 ddr4 ün ilk serilerine hala talep var ama tavsiyem kargo ile alma zaten fiyatları uygun olduğu için kaar yapman zor
Geri