Arama sonuçları: *

1. B

Intel i5 11400f gtx 1080 16 gb ram pc iyi mi

Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündüm 1730572198 Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyo 1730572336 Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk...
  2. B

Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm 1730571904 Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündüm
  3. B

15 bin eski laptomu ve ps4u vererek 2k ya alcam
  4. B

Başlıktaki gibi hazır sistem
  5. B

Laptop+ps4le kasa takaslamak mantikli mi

Laptop özellikleri:intel i7 işlemci nvidea 940 mx ekran kartı 8 gb ram Ps4 slim tek kol Alacağım kasanın ozellikleri:intel i5 11400f 16 gb ram 500 ssd gtx1080 ekran karti Laptop hiç bi oyunu kaldırmıyor zaten sadece ps4den vazgeçicem sizce mantikli mk
  6. B

Boks mu spor salonu mu

2 sj birden zor gibi
  7. B

Boks mu spor salonu mu

Varda kanka çok küçük antrenman yaptığımız yer
  8. B

Boks mu spor salonu mu

Merhabalar ben eskiden boks yapıyordum elim çatladı diye bıraktım şimdi geri başlamayı düşünüyorum ama fiyatı spor salonu fiyatına yaklaşmış bide benim kollarım ince yani zargana gibiyim biraz sizce spor salonuna mi gidiyim boksa mi boksta yaklaşık 1 yıl gittim
  9. B

Trap house drip den kiyafet alinir mi

Kanka ben nike esofman altını almaya niyetliydim normalde orjinalleri çok pahalı diye çakmaya yöneldim
  10. B

Başka önerebileceğin bi site var mı 1724756411 Önerebileceğin bi site varmi
  11. B

Hocam benim bahsettiğim bu deil linkini bırakıyorum https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=TRAPHOUSE_WEAR&sid=NzRHMDA2c1pRYzhIOGR5TzBfLTFfIF8g&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYjCvITnia4HhlYhZxaeynDw-RtjEYUtNralm3xRp86UWcTDFWaB-3mvLY_aem_3w9KpfW9dQ0E9Qq9tBtKzg
  12. B

Adam shopier üstünden satıyor yazmayı unutmuşum
  13. B

Trap house drip diye instagram hesabi var shopierdan satıyor ben biraz endişeliyim boyle konularda çünkü 2 kez dolandırılma denmez ama aldığım kıyafetler çok kalitesiz çıktı ve rengi fln attı tuylendi ben bu hesabın sahibi adamla konuştum ürünleri çinden getiriyormuş ve şey diyo yıkama...
  14. B

Fiber kablo kırılır mı

İnternet'e sorun yok
  15. B

Fiber kablo kırılır mı

Geçen İnterneti odama almak için fiber kabloyu kapının altından geçirdim biraz ezildi sıkıntı olur mu
Top Bottom