dostum gtx 1080 mi kaldı alınmazBaşlıktaki gibi hazır sistem
Fiyat neBaşlıktaki gibi hazır sistem
15 bin eski laptomu ve ps4u vererek 2k ya alcamFiyat ne
Bir leptop ve ps4 vereceksin üstüne birde 2K nakit baya iyiymiş aga.15 bin eski laptomu ve ps4u vererek 2k ya alcam
Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündümBir leptop ve ps4 vereceksin üstüne birde 2K nakit baya iyiymiş aga.
Ben şahsen yanından bile geçmezdim seni bilemem veresin varsa ver.
Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündümLaptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Sana kalmış esnafın da ekmek yemesi lazım diyorsan ver ama ben yinede yanından bile geçmezdim.Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Bence 2 sini sat güzel bir rx6600 sistem h.oLaptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündüm
Bu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündüm
Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündümBence 2 sini sat güzel bir rx6600 sistem h.o
Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyoBu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.
Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk ayarlarda oynuyom cs 200 fps bana yeter gibi geldiBu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.
1080 aşağı yukarı 3060 dengi performans veriyor. Elinizdeki laptop çöp denilecek durumdaysa karlı bile çıkıyorsunuz. Ben olsam bu sistemi alırdım.Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündüm
Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyo
Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk ayarlarda oynuyom cs 200 fps bana yeter gibi geldi
Yazılım güncellemesi bitiyor.1080 aşağı yukarı 3060 dengi performans veriyor. Elinizdeki laptop çöp denilecek durumdaysa karlı bile çıkıyorsunuz. Ben olsam bu sistemi alırdım.