Neler Yeni

Intel i5 11400f gtx 1080 16 gb ram pc iyi mi

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Fiyat önemli
Kullanılan bileşenler ve markaları önemli
Fiyat pahalı olduktan sonra para verilmez bu eski sisteme

baburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir leptop ve ps4 vereceksin üstüne birde 2K nakit baya iyiymiş aga.
Ben şahsen yanından bile geçmezdim seni bilemem veresin varsa ver.
Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündüm

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,801
İsim
.
Sana kalmış esnafın da ekmek yemesi lazım diyorsan ver ama ben yinede yanından bile geçmezdim.

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Erden

Bence 2 sini sat güzel bir rx6600 sistem h.o

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım

Bu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.

baburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan
Bence 2 sini sat güzel bir rx6600 sistem h.o
Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündüm

Bu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.
Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyo

Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk ayarlarda oynuyom cs 200 fps bana yeter gibi geldi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündüm

Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyo

Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk ayarlarda oynuyom cs 200 fps bana yeter gibi geldi
1080 aşağı yukarı 3060 dengi performans veriyor. Elinizdeki laptop çöp denilecek durumdaysa karlı bile çıkıyorsunuz. Ben olsam bu sistemi alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,241
Üyeler
160,055
Son üye
eayberkc
Top Bottom