Arama sonuçları: *

• Users: kylox
  • Order by date
  1. kylox

Sizce eve nargile alınır mı öneriniz var mı

Tamamdır teşekkür ederim
  2. kylox

Önerilerin için çok teşekkür ederimm <3 1740100136 Bide bu set için sizce toprak güle alınır mı
  3. kylox

Şimdi bu dediklerimizi sayarsak bana tam bı model soylebilir misin iyi çekimi olan aroması güzel veren duman bol olan boşaltımı kolay önerebilceğin hangisi olur
  4. kylox

Kömür olarak yüz de yüz doğal hindistan cevizi veya portakal kullanmayı düşünüyorum
  5. kylox

İçimi rahat mıdır boşaltımı ve içimi kolaylığı da güzel olur
  6. kylox

Aroma istiyorum ben aroması iyi olsun kaliteli olsun o bana yeter 1740090924 Önerin için de teşekkür ederimm <3
  7. kylox

Dediğim gibi bu hayatta yaptığın her şey kendin için başkaları için değil kendin için kendi başına ayaklarının üstünde durmak lazım hayatın amacı bu pes etmek yerine en azından çabalamışın denemişin bazen cidden düzgün biri bulmak zor arkadaş dost vb artık kim kime güveneceğini bilmiyor ve bu...
  8. kylox

Jdkscjskcks biraz fazla
  9. kylox

Ben tütün seviyorum ağır olması hoş 1740085606 Ama nargile ile ilgisini anlamadım
  10. kylox

Çok denedim zaten yapmasam buraya kadar gelemezdim zaten
  11. kylox

Hayat gerçekten zor hele böyle bı yerde bir çok sorun yaşıyoruz bu hayatın bı parçası inan bana bizden bile belki kötüleri olabilir düşününce anlıyorsun ama kendini kimin borcu belki 500k dan fazla belki başka biri her şeye gülüyordur ama şunu bilki kendine güven korkma korkarsan daha da...
  12. kylox

Olsun kendini boşaltmış oldun sorun değil anlıyorum kendini çok üzme öz güvenin yerinde olsun
  13. kylox

Harbi nargileden nereye geldik yaw tavsiye de alamadım ben mutsuz :(
  14. kylox

22 yıldır çektiğim şeyi zor belki DC den bi ara anlatırım 1740082419 Kimin sorunu yokki benim ki genel olarak hastalık psikolojik fln çok ayrıntı vermeyem
  15. kylox

Böyle sevimli olduğuma bakma içten sorunlarım da var benim
  16. kylox

Şimdi o kişiden kişiye değişebilir (sorunları olan sorunları olmadan zevk için içenler) benim sorunlarım var ve zaten canımdan olmak isteyen biriyim mesela yani
  17. kylox

Yani nolcak ki derken bir şey olmaz anlamında değil zaten ölmüşüm anlamında 1740080623 Yoksa dediğini anlıyorum elbet olur 1740080634 Olabilir
  18. kylox

Düşüncen için teşekkür ederimm <3 ama zaten gideceğim kadar gitmişim nolcak ki
  19. kylox

Eve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı (nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)
  20. kylox

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

Jcdncnsmcnsmcms ah yazık yaa
Top Bottom