Arama sonuçları: *

1. Diavelin

Öneri Razer Blackshark V2 Pro 2023 vs Corsair HS80 Max vs SS Arctis Nova 7

Yakın zamanda 7 yıldır kullandığım Hyperx Cloud 2 kulaklığım kırıldı ve yeni bir kulaklık arayışına girdim :kizginpeepo:. Kriterlerime uyan 3 kulaklık bulabildim bunlar başlıkta görülebileceği üzere; - Razer Blackshark V2 Pro 2023 - Corsair HS80 Max Wireless - Steelseries Arctis Nova 7 Bu 3...
  2. Diavelin

Öneri G733 vs Nova 7 vs Barracuda X

Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum wireless olarak başlıkta göreceğiniz üzere bu kulaklıklar arasında kaldım sizce hangi kulaklığı neden almalıyım yada kullanıyorsanız tecrübeniz neler bana kısaca anlatırsanız çok sevinirim çünkü 3 kulaklıkta birbirine yakın görüyorum kalite olarak bu...
  3. Diavelin

Öneri Cloud 2 Kulaklığım Kırıldı Kulaklık Tavsiyesi Lazım

Yıl 2019 O zaman aldığım en kaliteli kulaklıktı ama bugün kulaklık ömrünü doldurdu demirin girdiği plastik kırıldı ve bantlamama rağmen kulaklık kulağıma oturmuyor kablosu zaten yamula yamula düz duramaz oldu bundan bir kaç ay önce üstüne ses kartının dişide kırıldı artık kablosuz bir kulaklığa...
  4. Diavelin

Öneri 600 TL Ses Kartı Olan Kulaklık Tavsiyesi Lazım

600 TL bütçe var başlıktan görüldüğü üzere kulaklık alıcam daha önce Anker soundcore strike 3 7.1 vardı ama bozuldu bayada memnundum tavsiyelerinizi bekliyorum. 1682767094 800 TL ye kadarda zorlayabilirim bütçeyi
  5. Diavelin

Üst Seviye Kablosuz Oyuncu Kulaklık Önerisi Lazım

Merhabalar kulaklık almayı düşünüyorum ve bütçe sınırım şuan yok o yüzden isteklerim doğrultusunda doğru kulaklığı tercih etmeme yardımcı olursanız sevinirim. Şuan Hyperx Cloud II kullanıyorum ve kafa bandındaki deriler döküldü ve kafa bandının ucundaki olun plastik kısımlar kırılmaya başladı...
Top Bottom