Arama sonuçları: *

1. Jackk_Sparrow

Yardım İnternet Kesintisi Sorunu

Türknet kullanıyorum. Günde 2 kere oluyor. Bazı günler verimli geçiyor hiç olmuyor. Bazen 1 günde coşuyor. Genellikle de günde 2 kere olur. Modemin üstündeki İnternet işareti (Sembolü Dünya) sönüyor. Ve internet gidiyor. Max 5 dk ya geliyor çok sinir bozucu. Bazen gelirken önce kırmızı oluyor...
  2. Jackk_Sparrow

Yardım Segurazo Antivirüs Nasıl Kaldırılır??

SAntivirüs Protection Lite. Bi şekilde inmiş bilgisayarıma. Program ekle kaldırdan hallediyorum ama program yalancı. Kaldırmıyor. Görev yöneticisinden hiç bir uzantısı sonlandıramıyorum. Dosyasını kaldıracak olursam da "Bu klasörde değişiklik yapabilmek için Administrators size izin vermelidir"...
  3. Jackk_Sparrow

Yardım İnternetim ve Sistemim Garip Çalışıyor

Arkadaşlar. Sorun internette değil bence bende. Benim internet tek yönlü çalışıyor ne desem bilemedim. Problemim Her oyunu pingsiz oynayabiliyorum. Oyun da indiriyorum. Google da bir şey açamıyorum. Epic gamesten rocket league oynuyordum epic games launcherı açtım yüklenmiyor arkadaş ekleyecem...
  4. Jackk_Sparrow

İnternetiniz Bu Aralar Nasıl?

2 gündür internetim çok kötü. Daha demin 2 dakika bekledim Forumu açabilmek için. O gibi kesilmeler dışında oyun oynamak için biraz kötü durumda. Ortalama 5 upload 25download alıyodum 5mbps download 0.5 upload alıyorum. Herhangi bir oyunda sıradan oynarken bir anda ping fırlıyor 900 lere...
Top Bottom