İnternetiniz Bu Aralar Nasıl?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,537
2 gündür internetim çok kötü. Daha demin 2 dakika bekledim Forumu açabilmek için. O gibi kesilmeler dışında oyun oynamak için biraz kötü durumda. Ortalama 5 upload 25download alıyodum 5mbps download 0.5 upload alıyorum. Herhangi bir oyunda sıradan oynarken bir anda ping fırlıyor 900 lere. Arkadaşıma sordum bende de öyle falan filan dedi ama maşallah oynuyor oyunlarını. Genel olarak problem mi var yoksa ben de mi sıkıntı var?

benimde bu aralar kötü bazen bağlantım gidiyor wifi ye gir çık yapıyorum düzeliyr

Fena değil.

Ekler

• resim_2020-12-03_195334.png
    resim_2020-12-03_195334.png
    39.5 KB · Hit: 38
Bazen çok düşüyor. Bazen ping fırlıyor. Niye acaba?

Bende şu anda kesilme yok ama telekomda dün gece saatlerinden beri işte speedtest'in yarısında anlık hız düşüşleri fln saçma bir şeyler yaşıyorum. Umarım düzelir.

Kablolu bağlandığım için genel işleri sıkıntısız hallediyorum yoksa pc bile açamam.

2 gündür internetim çok kötü. Daha demin 2 dakika bekledim Forumu açabilmek için. O gibi kesilmeler dışında oyun oynamak için biraz kötü durumda. Ortalama 5 upload 25download alıyodum 5mbps download 0.5 upload alıyorum. Herhangi bir oyunda sıradan oynarken bir anda ping fırlıyor 900 lere. Arkadaşıma sordum bende de öyle falan filan dedi ama maşallah oynuyor oyunlarını. Genel olarak problem mi var yoksa ben de mi sıkıntı var?
benimde baya kötü internet şu 2 3 gündür türk telekom a baya sövdüm

Geri