C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      cewrik, HYTE Y70 Touch Fan Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fansız şuan sessiz ekran kartı oc modunda her şeyde fan var bende a.dinamik akışı tuttursam kasayı kapatıcam camı sessiz baya fanlar gelsin takayım bakim
    • C
      test için Noctua nın ve Cosmiq alıyorum bakayım test edicem yan yana ses desibel ölçer aldım valla o yüzden kumpas ne varsa aldım düşün :peepo2:
    • C
      Tamam dostum son halini koyarım buraya fena oldu :peepokalp:
    • C
      o.O2 kablo dikkat ederiz inşallah başıma gelmez. :peepokalp: @LegendaryCrazy ne kullanıyor ki merak ettim. Baktım hub teşekkür ettim :peepokalp: fanlar...
    • C
      Lianli fanları videoda çok estetik duruyor neler önerirsin video da ki alsam ne olur. fan ve renkleri kontrol ede bilir miyiz kontrolcüyle ? 1775758195...
    • C
      işte bana şu şu kablo şu fan şu kontrolcü den alın diyecek biri lazım. pwr yunanistandan getirdim amazondan aldım tatildeyken 300 dolara falan aldım
    • C
      +++ up
    • C
      Yok mu tavsiyesi olan.
    • C
      fanlar sesi yüksek ve kenarları siyah baya lian li nin sistemi üzerinden bakmak lazım Bu videodaki gibi fanlar takmam lazım benim siyah beyaz olan modeli
    • C
      ++ up
    • C
      Teşekkür ederim, fan ve kontrolcü ve kablolarından pek haz etmem o yüzden onlar kaldı onlarıda yaparsam iyi olacak yoksa kasada sıcaklık içinde kalıyor şuan
    • C
      cewrik, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde HYTE Y70 Touch Fan Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      HYTE Y70 Touch kasam var, Sessiz fanlar ve ona görede kontrolcü almak istiyorum, ana kart ve ekran kartı içinde ara kablolar almak istiyorum kasam siyah...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri