Arama sonuçları: *

1. D

Bunun gibi şeyleri nasıl yapabilirim

Dostlar selamlar baslıktada gördünüz gibi bunları nasıl yapabilirim canvadan bi kac şekilde denedim ama fotoğrafı büyütünce fotograf yaklasıyor ve kaliteli fotografları nereden bulabilirim
  2. D

!Tatil Yeri Önerisi!

Dostlar herkese selamlar direk konuya giriyorum Antalya Kemer , Belek , Side o taraflarda ailecek gitmelik yer arıyoruz 4 gece 5 gün veya 5 gece 6 gün 120-130 bin Tl civarında cocuk aquası yetişkin aquası olan denize sıfır yerler bakıyorum 18-22 23 veya 25-29 30 haftasında bakıyoruz...
  3. D

Bu site guvenilirmi ?

Selamlar oncelikle https://lobbecoo.com.tr bu site güvenilir mi? veya bu tarz kıyafetler satan güvenilir bildiğiniz mağaza var m ?
  4. D

Herseyden canım sıkılıyo

herkeze selamlar hayattan hiç bi zevk almıyorum her şeyden canım sıkılıyo ders çalışmaktan oyun oynamaktan video izlemekden kısaca her şeyden bıktım bugün okulda dersde oturuyodum hoca bile anladı camdan dışarı bakıyodum yerime geçirdi sonra ordada canımın sıkkın olduğunu anladı birini flnmı...
  5. D

Nasılsınız dostlar??

hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
  6. D

Elektrikler sürekli gidiyor

İstanbul Tuzla'da oturuyorum ve şu son 2 gündür elektrikler hep akşamları gidiyor power supplyim bozuk ve elektrikler kesilmeden önce ne bildirim yolluyolar ne bir şey bilgisayarıma bir şey olsa bundan kim suçlu veya power supplyim olmasa ne yapacağım oturduğum yer dağın basi falanda değil...
  7. D

Bu oyunun adı neydi?

tt'de veya ınstagramda önünüze çıkmıştır the crew motofest onu ps5'demi öyle oynuyolar pc'demi hangisinde oynuyorlar
  8. D

Dizilere program durdurma cezası geldi

Gün geçmiyorki iyiye gidelim sözde Türkiye yüzyılı Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :D 4 tane diziye yasak getirildi bu diziler Arka sokaklar Deha Sahipsizler Yabani
  9. D

Bu ürünü nereden bulabilirim

Dostlar selamlar belki önünüze çıkmıştır ınstagram'da veya tiktok'da kutu açılımı veya ürün incelemesi yapan kişiler telefonu,kamerayı bir yere sabitleyip yapıyorlar neye veya nereye sabitliyolar bildiğimiz tripoda mı sabitliyorlar yoksa farklı bir şey mi linki varsa atarmısınız
  10. D

Özel plaka fiyatlarına nereden bakabilirim

Dostlar basliktada gördüğünüz gibi özel plaka fiyatlarını nereden görebilirim birini aramadan internetten fln veya sitelerden
  11. D

Araç neden titreme yapar

Araçla yüksek hızlara çıkınca fren yaptıktan sonra titreme yapıyor özellikle viraja giriyorsak daha çok titreme yapıyor neden olur araç 2015 Skoda Octavia lastikler yeni diskler balatalar değişti gene oluyor nedendir sizce
  12. D

2.lig biletleri nerede

Dostlar selamlar ayın 10'unda pazar günü hes ilaç Afyon sporun maçına gitmeyi düşünüyorum biletleri oradan mı alıyoruz birde pazar günü nereden forma bulabilirim teşekkürler Afyonda olup bilenler yazarsa sevinirim :D
  13. D

Sizce nasıl para kazanabilirim

Herkeze merhaba ben 14 yaşındayım günümün çoğu bilgisayar başında geçiyor sizce nasıl para kazanabilirim okuldan geldikten sonra bilgisayar başında harçlığımı çıkarmanın varmıdır bir yolu yazı yazarak vb. edit yapmayı bilmiyorum keske bilseydim yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler
  14. D

Kasa temizliği için fan önerisi

herkeze selamlar kasamı temizlemek için fan arıyorum kaliteli olsun ama max 700 bütçem var birde şarzlı olursa süper olur
  15. D

Bir şey yapmayı düşünüyorum bunu desteklermisiniz

Foruma özel bişey yapmayı düşünüyorum buda yıl başına yakın bi zamanda olacak Abdullah abi ve bir moderatör de bunu desteklerse olacak buda isteyenler odasının 2 fotoğrafını ve 1 adet videosunu gönderecek ve Abdullah abi ben ve moderatör bunları puanlıyacağız ve karşılığında prolucky scooter %60...
  16. D

Odama neler yapabilirim

Gördüğünüz gibi odam bu şekilde sizce neler ekleyebilirim led dışında
  17. D

Ailemi nasıl ikna edebilirim

başlıktada gördüğünüz gibi özel okula gitmek istiyorum şu anda meslek lisesindeyim ama özel meslek lisesine gitmek istiyorum durumumuzda gayet iyi bazı arkadaşlarımda özele geçti hatta sınıfda keko dolu sınıfda yerlere tükürüyolar millete sataşıyolar milletin boynuna sarılıp s!gara parası...
  18. D

Alkolik adam arabamiza öpücük kondurdu

Selamlar herkeze gecenin birinde bı akrabamizdan eve gelicekdik biraz tenha bı sokağa çekmiştik alkolik adamın biri sokağa girerken bize bağırdı biz geçtik sonra bu adam (şüpheli) KAMYONET ile bize vurdu alkolik adam araba değil kamyonet suruyo D: etrafta tekel var taksi durağı fln var bu...
  19. D

Sizce nasıl küçültebilirim

Herkeze Merhabalar 14 yaşıma girmeme 40 45 gün kaldı 14 yaşında spora yazılmayı düşünüyodum bunun sebebide hem biraz kilo vermek hemde kalçam çok büyük bunu küçültmek kalçama uygun pantolon aldığım zaman belimde 3-4 parmak boşluk oluyo ve çok değişik duruyo sizce kalçamı nasıl küçültebilirim...
  20. D

Sizce ne yapabilirim

Merhabalar hobi olarak fotoğraf çekmek istiyorum 13 yaşındayım daha önce bazı akrabalarımda olduğundan bi kaç kere kullanmışdım ama sadece fotoğraf çekmeyi biliyorum ınce ayarları yani netlik ayarı zoom ayarı gibi ayarları bilmiyorum daha neler neler vardır belkide bunun için fotoğraf makinesi...
Top Bottom