Arama sonuçları: *

1. P

Topladğım sistem nasıl tavsiyeleriniz nedir

Güzel olmuş ramse sistemi genel olarak güzel dizmişsiniz elinize sağlık
  2. P

9070xt beklenmeli mi yoksa 7900xt alınmalı mı?

Teşekkürler
  3. P

Hocam şimdç ben 7 tane fan alıcağım Corsair rs120 sectim 70cfm 2100 RPM modeli bilşyordanız tercih edilir mi özellikle hubsız arıyorum bide 30 desibel ama 2100rpm de manyetik rulman tercih edilir mi statik basıncıda 4
  4. P

Chrome neden bu kadar ram kullanıyor?

Hocam açılan tablarda ne açık bende YouTube 600 MB yiyor mesela
  5. P

İnşallah valla yüksek stok yaptıkda dendi bekliyoruz artık hocam bide konu dışı eğer bilginiz varsa kasa fanları hakkında bir şey sorabilirmiyim
  6. P

RYZEN 7 9700X SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Ben MSI tercih ediyorum be bence yeni bios ve anakartın kendisi üst düzey x870 tomahawk var bende ama bence MSI veya asustan şaşmayın kişisel olarak msi 1741035214 Sıvı soğutucu yine artic ||| beyazıda var güzel duruyor bende alacağım
  7. P

Bende 9000 bekliyorum olmazsa bend eçıktıgı gibi alırım çıksın 1 hafte geçsin anca belli olur AMD iyi bir atak yapabilir Nvidia ya
  8. P

Yok hocam yeni kartlarda Nvidia gibi sorunlar olur büyük ihtimal eğer işten para kazanıyorsunuz hemen almanın anlamı yok zaten fiyatıda düşüyor ama çıkınca bakalım Nvidia gibi yapacaklarmı
  9. P

Bekleyeceksiniz çıktıktan sonra 3 ay daha bekleyeceksiniz sorunları anca düzeltirler
  10. P

Napalm bombası nasıl yapılır

Reis senin bu rehberler bir değişik sanki ya eline sağlık bune çok yönlülük
  11. P

VirusTotal Sonuçları Doğru Mudur?

Hocam kendi sitesi vardı ama hala nasıl bilmiyorum ben bırakalı 1.5 yıl oldu redditten bakarsanız daha iyi olabilir daha detaylı anlatımlar var mümkünse açık kaynak kodlu varsa onu tercih edin
  12. P

Donanım arşivi foruma Teşekkür mesajı

Rica ederim
  13. P

Chrome neden bu kadar ram kullanıyor?

12 tab biraz fazla gibi ama ben win 10 da opera gx ile karşılaştırdım 7 tab 2 tab YouTube Chrome daha iyi geldi win 11 de Chrome edge neredeyse eşit ama tablarda ne olduğuna bağlı 12 tab youtubeyse normal
  14. P

Güzel duruyor wifi 6 zaten en iyi seçenek TP linkde kaliteli marka ürünü kullanan birini bulursanız test etmesini rica edebilirsiniz belki
  15. P

Bilgisayardaki internet hızım düşük indirme yapamıyorum

Anakartınız wifi bir anakartmı yoksa ethernet bağlantısımı kullanıyorsunuz
  16. P

Gigabyte ekran kartı hakkında bilgi

Teşekkür ederim bence f/p olarak ve oyun odaklıysa konu sahibide AMD tercih etsin
  17. P

Gigabyte ekran kartı hakkında bilgi

Sapphire nasıldır hocam 9070xt 45knğstü çıkarsa 7900xtx alıcam Sapphire nitro vapor var
  18. P

Link açılmadı cihazda ürün ismini atma şansınız varmı
  19. P

RTX 5080 Sistem Hakkında

Hocam kartlar yeni çıktı bazıları kronik sorunlu şimdi almanızı önermem bekleyin biraz daha düzeltilsin
  20. P

Minecraft Litematica bütün blokları hemen koymak

Özellik olarak yok galiba ama bi hileyle oluyordu şematikle anında yapı
Top Bottom