Arama sonuçları: *

1. Storagon

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ?

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ? Sistemin ayarlarına mı karışıyor ? Nasıl olmalı ?
  2. Storagon

Spotify benzeri uygulama yapabilir miyim ?

Spotify kullanıyorum ama sürekli reklam çıkıyor. Premiuma para veremem :) Kendim kullanmak için Spotify benzeri uygulama yapabilir miyim ? İnternet gerekmeyecek kendim şarkıları uygulamaya yükleyip kendim dinleyeceğim. Amacım arayüzü kullanmak. APK tarzı kendim yapıp kendim kullanacağım.
  3. Storagon

Sanırım Asosyalim ...

Uzun zamandır düşünüyorum acaba asosyal miyim, diye. Şu anda asosyal olduğuma karar verdim. Odasından çıkmayan, arkadaş ortamı olmayan okuldan eve - evden okula gidip gelen birisiyim. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde de odamdan çıkmıyorum. Asosyal miyim tam emin değilim ama sizlerin de fikrini almak...
  4. Storagon

Film Önerisi Yapar Mısınız

Doğu Eksperesinde Cinayet tarzı (polisiye oluyor sanırsam) izlemeye değer film öneriniz varsa yazabilir misiniz ?
  5. Storagon

Nasıl Para Kazanabilirim ?

10. sınıfım kendi paramı kazanmak istiyorum. Okumamak gibi bir amacım yok. Harçlığımı çıkarabilecek şekilde evden para kazanmak istiyorum. Freelancer iş yapabileceğimi sanmıyorum. Borsa işine girebilme şansım da yok. Önerilerinizi bekliyorum. Al-sat yapmayı düşünüyorum. İstediğim özelliklerde...
  6. Storagon

İmzamdaki Sistemden Nasıl Bir Sisteme Geçebilirim ?

İmzamdaki Sistemden Nasıl Bir Sisteme Geçebilirim ? Öncelikle belirteyim sistemim bana yeterli geliyor ama yaza doğru yükseltmek istiyorum. O yüzden hazır sistem önerisi falan yapmanıza gerek yok. CPU: GPU: Anakart: olarak belirtmeniz yeterli olacaktır. Yaza doğru hazır sistem bakacağım. O...
  7. Storagon

Bu Etkinlik Bitti Mi ?

Bu Etkinlik Bitti Mi ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-forum-faydali-ve-aktif-ueyelerine-hediyeler-veriyor.8892/
  8. Storagon

F/P Bluetooth Adaptör Önerisi

F/P Bluetooth Adaptör Önerisi
  9. Storagon

Forumda Çok Uzun Linkleri Kısaltıp İsim Verip Nasıl Gizliyorlar ?

Forumda çok uzun linkleri kısaltıp isim verip nasıl gizliyorlar ? Çok merak ettim ama bulamadım :)
  10. Storagon

Bu Mouseu Alsam İndirimler Bitince Satabilir Miyim ?

Bu Mouseu Alsam İndirimler Bitince Satabilir Miyim ? https://www.itopya.com/msi-clutch-dm07-4200-dpi-gaming-mouse_u20313
  11. Storagon

Oda İçin Rgb Aydınlatma Öneri

F/P ürünü uzun vadede idare edecek kaliteli RGB aydınlatma
  12. Storagon

Oyunlar İçin En İyi Ekran Kaydedici Nedir ?

Oyunlar İçin En İyi Ekran Kaydedici Nedir ? OBS kullanıyorum ama sıkıntılı oluyor.
  13. Storagon

Yardım Word Simge Kaldırma

Ekte belirttiğim kısımda özel harfleri yazabilmek için tuş atıyoruz mesela Ctrl+A diye yapınca a üzeri nokta falan oluyor. Ama artık kullanmıyorum. Ctrl+A yaptığımda hepsini seçmek yerine a üzeri nokta oluyor. Bu simgeleri nasıl kaldırabilirim.
  14. Storagon

30 Ekim Pazartesi Tatil

30 Ekim Pazartesi Tatil
  15. Storagon

Dost-Kanka Nasıl Edinirim ?

Arkadaşlarım var ama böyle çok samimi olduğum konuştuğum pek kimse yok (asosyal biri değilim) nasıl edinebilirim.
  16. Storagon

Bionluk Sistemi Nasıl İşliyor ?

Bionluk' ta logo tasarımı yapmayı düşünüyorum. Şimdi 70 TL' ye üyelik alacağım. İlk 1 Ay VIP üye oluyormuş. VIP üye ne işe yarıyor. Müşteri bize mesaj atıp fiyatı mı soruyor yoksa fiyat portfolyada olmak zorunda mı. (Fiyat tasarımdan tasarıma değişeceği için soruyorum. Zorluk olarak farklılıklar...
  17. Storagon

Bionlukta en kolay hangi yoldan para kazanabilirim ?

Bionlukta en kolay hangi yoldan para kazanabilirim ? Hangi kategori daha kolay hangi kategori daha karlı ? Logo tasarlayabiliyorum az buçuk
  18. Storagon

Bionluk üyelik alınır mı ?

Bionluk almayı planlıyorum ama para kazanabileceğimi düşünmüyorum. Bionluktan gelir elde edilebilir mi ? Lise öğrencisiyim ve harçlığımı çıkarmak istiyorum. Logo/Banner/Thumbnail ağırlıklı olarak çalışacağım.
  19. Storagon

Steam Hesabım Ne Kadar Eder ?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199068648030/games/?tab=all Hesaptaki oyunlar 3800 TL yapıyor. (DLC ve Paketler ile birlikte)
  20. Storagon

Discord Hata Veriyor

AMD + AMD sistem kullanıyorum ama böyle bir hata veriyor: Çevirdiğim zaman " Q NVIDIA GRAFİKLERİYLE PENCERELERDE EKRAN PAYLAŞIMI ESNASINDA RENK SORUNLARI KART Ekran paylaşımı sırasında meydana gelen akışta renk değişikliği sorununu araştırıyoruz. Şu ana kadar bizimle en son nvidia sürücüsü...
Top Bottom