Arama sonuçları: *

1. Ares Blackrosa

❌İndirim Bitti! Windows 11 pro Oem Key 28TL

Retail, Microsoft hesabına kaydoluyor direkt. Format sonrası Microsoft hesabına giriş yaptığın zaman otomatik aktifleşiyor. Bence en iyisi bu.
  2. Ares Blackrosa

Steam oyun önerisi yapın lütfen

SCUM, Project Zomboid, Hunt: Showdown, V Rising,
  3. Ares Blackrosa

Bu kadar dar boğaza rağmen neden hala öneriliyor

Bu ve buna benzer sitelerin hepsi boş, youtubedan oyun testlerini izlemelisin.
  4. Ares Blackrosa

Bu kadar dar boğaza rağmen neden hala öneriliyor

Neredeki testlere göz attın tam olarak, kim çıkarmış darboğaz olduğunu?
  5. Ares Blackrosa

Minecraft nereden oynanır

Ben de yıllardır kullanıyorum, dediğin sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım. Kim bilir nereden başka neler yükledi de bu sorunları yaşamaya başladı.
  6. Ares Blackrosa

CS2 | VAC yasaklı adam nasıl maçıma gelebiliyor?

Tamam da güven faktörü diye de bir olay var, A oyununda hile yapıp yasaklanmış adamın güven faktörü yüksek olamaz, benimle de eşleşemez, eşleşmemeli. Oyuna sokmasınlar diye de bir şey demedim, benimle eşleşebilmesine laf ettim ki adam çok şüpheli oynuyordu profiline girip VAC yasağını gördüm zaten.
  7. Ares Blackrosa

Bence de öyle olmalı, ben şahsen VAC yasaklı bir hesabı diğer oyuncularla eşleştirmezdim. Gitsin VAC yasaklı hesaplarla eşleşsin, ne mâlum başka oyunda da hile kullanmadığı? Saçma sapan iş yapıyorlar.
  8. Ares Blackrosa

Adamın profili bu: https://steamcommunity.com/id/uaultrass/ Profilinde VAC yasağı var, nasıl hâlâ CS2'de seçkin hesabımla girdiğim rekabetçi maça gelebiliyor, şaka mı?
  9. Ares Blackrosa

Steam'de 60 dolarım var ne alabilirim ?

Ben olsam CS'de kasa açardım :kappa:
  10. Ares Blackrosa

Steam oyun iadesi ne zaman gelir

2 saat oynama süresini geçmediysen ve oyunu satın aldıktan sonra 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.
  11. Ares Blackrosa

Rust Oyununda FPS ve Kullanım Sorunu Yaşıyorum

Oyunla alakalı, ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 4K'ya alsam bile tık yok.
  12. Ares Blackrosa

Fps drop'un sebebi ram yetersizliği mi ?

58 derece gösteriyor işlemciyi, alakası yoktur.
  13. Ares Blackrosa

Minecraft Neden Kasıyor

Java olduğuna emin misin yüklediğin sürümün?
  14. Ares Blackrosa

Sistem gereksinimlerim Csgo2 yi kaldırırmı?

Pencere modunu çerçevesiz tam ekran falan yaparsan o siyah ekran sorununu yaşamazsın.
  15. Ares Blackrosa

Hangi Hava Temizleyicisini alıyım ?

Xiaomi olanını kullanıyorum da hava temizleyiciler bir işe yaramıyor bence, vantilatör olarak kullanıyorum artık sıcaklarda :D Ben ortamdaki tozları çekmesi için almıştım ama öyle aman aman bi çekiş gücü olmuyor.
  16. Ares Blackrosa

Çözüldü✓ LEPTOPA İHTİYACIM VAR

120 demişler yorumlarda
  17. Ares Blackrosa

20 tl uzun süreli oynayabileceğim oyun önerisi ! (platform farketmez)

20₺ değil be ustam o artık, konu 2021 konusu...
  18. Ares Blackrosa

5G Destekleyen Adaptör 5G Zor Görüyor

Yok, CD ile yüklenen bir driver olması gerekiyor. Yani senin aldığında var mı bilmiyorum da ben de buna benzer bi adaptör kullanıyordum ondan mini CD çıkıyordu. Özelden link yolluyorum bu driverı kullanıyordum, dene istersen bi.
  19. Ares Blackrosa

5G Destekleyen Adaptör 5G Zor Görüyor

Driver yükledin mi?
  20. Ares Blackrosa

Apu sistem tavsiye istiyorum

APU ama sanırım G serisi kadar iyi değil performansları (iGPU açısından). Ekran kartı alacağın için idare etmelik alabilirsin 7600. LOL, Valorant, CS gibi oyunlarda sorun yaşamazsın herhalde.
Top Bottom