Hangi Hava Temizleyicisini alıyım ?

Bence hava temizleyici yerine hava nemlendirici al hava temizleyiciler pek sağlıklı değil diye duymuştum. Arkadaşımda kullanıyor memnun değilmiş.
Kral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun mesela

Kral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun mesela
Temizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandım

Temizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandım
E 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onu

E 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onu
hocam bende zaten alınmaması gerektiğini savunuyorum

Xiaomi olanını kullanıyorum da hava temizleyiciler bir işe yaramıyor bence, vantilatör olarak kullanıyorum artık sıcaklarda :D
Ben ortamdaki tozları çekmesi için almıştım ama öyle aman aman bi çekiş gücü olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,998
Üyeler
184,869
Son üye
Pasalii
Geri