gray banding çıkarsa çok rahatsız edici derecedeyse iade ederim rabbime şükür bu zamana kadar monitörlerimde sıkıntı yaşamadım ilk kez oled alıcam umarım...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html
hocam sizi yakalamışken...
hocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha...
valla nakit param var taksitle alsam daha iyi olur kenarda param kalırdı diyordum ama bir modelde karar kılıp almak istiyorum artık 30k olan ayrı bi hoşuma...
kafamın üstünde sarı ampul var perdem de dışarıdan gelen bütün ışığı kesecek bir perde sanırım benim durumum bunu almak için daha iyi oluyor
1772819429...
şimdi yanlışlık yok değil mi
XG27AQWMG
modelini 30k ya çıkarsam mutlaka tavsiye ediyorsunuz diğer parlak ların yanı sıra video da izlediğim kadarıyla...
gemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldim
hepsini okumak zorunda...
en son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum...
bende onu düşünüyordum ama sorayım dedim bir önce ki sürümün eksikliklerini tamamlayıp 2. sürümü çıkardıkları bi model olmuş sanırım odayı full karanlık...