Bluerain isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

gray banding çıkarsa çok rahatsız edici derecedeyse iade ederim rabbime şükür bu zamana kadar monitörlerimde sıkıntı yaşamadım ilk kez oled alıcam umarım bunda da sıkıntı yaşamam bi yarım saate incehesap sitesinden sipariş geçicem inşallah
  2. B

hocam çok dallanıp budaklandı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html ben bunu alayım değil mi :D
  3. B

[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27AQWMG']Asus ROG Strix XG27AQWMG[/H3] hocam ben bu modeli alıyorum o zaman ya
  4. B

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html hocam sizi yakalamışken tavsiye eder misiniz bu modeli yapay zekaya sordum 30k ya kadar alınabilicek benim için en iyi seçeneğin bu olduğunu söylüyor ama gerçek...
  5. B

hocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha kullanıma uygunmuş sanırım 1772831031 yoksa 30k lık modeli görmeden önce bu attığınızı almayı düşünüyordum sansıma gaming gecesinde olede vuran...
  6. B

valla nakit param var taksitle alsam daha iyi olur kenarda param kalırdı diyordum ama bir modelde karar kılıp almak istiyorum artık 30k olan ayrı bi hoşuma gitti alsam üzer mi beni bu paraya daha iyisini alamam değil mi 1772829589 hayatımda ekran kartına bile 30k vermedim inan ki ilk kez bir...
  7. B

hocam 20 lerden basladım 30 a kadar geldım zaten bır de 4k olsun dersem 36 derim 40 lara cıkarım sonra da vazgeçerim
  8. B

26.5 a gen3 almaktansa 30k ya gen4 almak daha mantıklı değil mi hocam 2 oled ekranı üst üste koymuşlar diye biliyorum
  9. B

kafamın üstünde sarı ampul var perdem de dışarıdan gelen bütün ışığı kesecek bir perde sanırım benim durumum bunu almak için daha iyi oluyor 1772819429 tayfun hocanın da fikrini alıp duruma göre sipariş geçeyim bu akşam belki gaming gecesinden 1k falan da indirim kapabilirim
  10. B

şimdi yanlışlık yok değil mi XG27AQWMG modelini 30k ya çıkarsam mutlaka tavsiye ediyorsunuz diğer parlak ların yanı sıra video da izlediğim kadarıyla gündüzde de kullanımı münkünmüş diğer parlaklar gibi değilmiş
  11. B

gemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldim hepsini okumak zorunda değilsiniz hocam özet geçmek gerekirse diğer 2 modelle karşılaştırınca dedikleri doğru mu 1772818717 şu video beni aşırı yükseltti mesela
  12. B

en son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum ama bir anda vazgeçmem de an meselesi resmen
  13. B

neden ? 1772817585 eksilerden kastımız ışıklı ortamda yapacağı yansımayı mı diyorsunuz hocam ek olarak gen 3 veya 4 arasında ki farkı bılmıyorum
  14. B

bende onu düşünüyordum ama sorayım dedim bir önce ki sürümün eksikliklerini tamamlayıp 2. sürümü çıkardıkları bi model olmuş sanırım odayı full karanlık yapabilirim sanırım 700tl farklı olan benim için daha uygun
  15. B

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-gen2-xg27aqdmgr-26-5-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1425221922.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-xg27aqdmes-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1280400741.html sizce bu ikisi...
Geri