Arama sonuçları: *

1. M

Papara TC değişiyor mu?

Numara abimin o yüzden onun bilgileri var, fakat şimdi hattını ben kullanıyorum. Ve hesabımı onaylatmaya çalışırken kendi tc’mi girince hata veriyor. Müşteri hizmetleriyle konuşsam hallederler mi böyle bir durum yaşayan var mı?
  2. M

Başka karttan tosla hesabima para yuklemek?

Yapabilir miyim boyle birsey surdaki kartından secenegi ile yukleyebilir miyim?
  3. M

🚨 Tosla Davet Et , Toplamda 500 TL kazan!!! 🚨

Arkadaşlar Kampanya 30 Nisana Kadar geçerli kişi başı 25 TL kazanıyorsunuz
  4. M

Nays'dan 600TL'lik bir şey alacağım ne kadarı bana gelir

600 TL'lik bir çanta bakıyorum nays'dada kampanya var e-ticaret'e özel %10 geri iade diye 600 TL'lik bir şey alirsam kaç tl gelir bana yaklaşık en fazla 250 TL alabiliyormuşuz bu arada
  5. M

Nays Hesabı açamıyorum

Herşeyimi yaziyorum yasiniz 18'den kucuk diyor tosla gibi uygulamalar istemiyorken nays niye istiyor tamam istiyor diyelim neden hatalı geçenlerde abime atmıştım abime tabi hesap açtırdım birde abim onaylıyor ben birdaha kod yerine girdiğimde baştan numaranı yaz diyor bu nasıl bir hata böyle ya?
  6. M

Telefonu taksitle almanın yolu var mı

alışveriş kredisi olan siteler yok mu ya ? iphone 11 için şöyle 6 taksit bile olsa yeter aslında ya da business kartı falan varmış onlara 12 taksit oluyor mu
  7. M

Ticari kredi kartı nasıl alinir

ticari kredi kartlarına 12 taksit yapiyorlarmiş telefonlarda merak ettim bu kredi kartını nasıl alabiliyoruz
  8. M

Media Markt Telefon'da vade farkı var mı

burda ayni fiyat yazıyor , anneme gösterdim inanmadı 😂 nasıl inandırıcam ki vade farkı koyuyor mudur sizce?
  9. M

Vatan'da taksit seçeneği neden yok

Sadece bunlar yaziyor ben tek çekimdemi alabiliyorum yoksa kayıtli kart olmadiği icin mi
Top Bottom