Arama sonuçları: *

• Users: Selim
  • Order by date
  1. S

Monitör önerisi max 5k

https://www.itopya.com/philips-evnia-25-25m2n3200w00-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-yukseklik-ayarli-fhd-va-gaming-monitor_u23581?fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMQABpgQm4q07FCIgYDPpQEihojOPsKKk0VChTC6LAgpDq8v-bkbP9ovb6nKQsA_aem_AWmkfAIGowRM3NLl2tTEzcVpCtS-aNH4CDpALqCQhJC7y0CSS2gO1tzKWkkyygefbSd6PNwisQGYsOQB_r...
  2. S

Monitör önerisi max 5k

İnan fark etmez. Onerilere de acigim eger bu gigabyte iyiyse bunu satin alacagim
  3. S

Monitör önerisi max 5k

Acilen monitör önerisine ihtiyacim var Ben bunları buldum https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017#bTableUrunDetay...
  4. S

arctis 3 cızırtı sorunu

steelseries arctis 3 kullanıyorum programıyla birlikte, operayı açarken ya da video izlerken herhangi bir ses açarken cızırtı oluyor sanki kasıyormuş gibi, bu sorunu nasıl çözebilirim 1-2 gün öncesine kadar yoktu. Windows 11 yüklü
  5. S

Motor için alarm sistemi

Arkadaşlar önereceğiniz motor için alarm var mı hareket duyarlı vs her şeyi olan
  6. S

Turknet mi millenicom mu hangisi iyi

Sanırım bende de var attığım sslerde gözüküyor bir şeyler, ttnetin altyapısı büyük ihtimalle
  7. S

Teşekkürler. Yarına kadar bekleyeceğim her iki firmayi da arayıp bilgi alacağım
  8. S

Teşekkürler 1657038296 Hocam sende bilgilendirme yapar mısın ne zamandır kullanıyorsun vs vs
  9. S

Müşteri hizmetleri nasıl hocam, kesilmelerde çözüm nasıl yapiyolar genel bir bilgi alabilir miyim
  10. S

Altyapımı sorgulattım ikisinden de sonuclar bu vdsl olarak kullanıyorum şu an ttnet var fakat parasına göre hızı hak etmiyor. Satış sonrası hizmette önemli
  11. S

F/p psu öneriniz nedir

Aynen öyle
  12. S

F/p psu öneriniz nedir

Pylon iyi bi marka mı adını ilk duydum
  13. S

F/p psu öneriniz nedir

Frisby FC-9320G 600W 80+ Bronze 4 RGB FAN Mini-ATX Bilgisayar Kasa https://www.hepsiburada.com/frisby-fc-9320g-600w-80-bronze-4-rgb-fan-mini-atx-bilgisayar-kasa-p-HBV00000URCXO?magaza=Fay-Teknoloji&url_src=ios-product-detail Bu kasayı kullanıyorum cüzzi miktarda psu ihtiyacım var ek olarakta 4...
  14. S

Arctis 3 ses ayarları hakkında

özelden ulaştım
  15. S

Arctis 3 ses ayarları hakkında

Dostlar selam, arctis 3 aldım ve mikrofon konusunda sıkıntı çekiyorum. Karşı tarafa ses gitmiyor, ses ayarları nasıl yapabilirim? Ne tür programlarla mikrofon ve ses kalitesini iyileştirebilirim?
  16. S

Windows 11 Netflix görüntü gelmiyor

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama win11 geçtiğimde netflixi ve prime videoyu kullanamamaya başladım ekranda yazılar oluyor ama hiçbir şekilde görüntü olmuyor ses geliyor görüntü yok bunu nasıl düzeltebilirim silip yükledim, tarayıcıdan çalışıyor.
  17. S

Pc toplarken hangi kablolar lazım?

Kartı da halledeceğim bütün parçaları tamamlayınca. Teşekkürler dostlar bu bilgileri kullanacağım
  18. S

Maalesef
  19. S

Ekran kartı güç pinlerini ek olarak mı almam gerek kutusundan mı çıkıyor
  20. S

Aynen öyle kullanacağım, sistemi bağlamak için hangi kablolara ihtiyacım var onu öğrenmeye çalışıyorum
Top Bottom