Arama sonuçları: *

• Users: Lux10
  • Order by date
  1. L

Yardım monitörde sıkıntı mı var

oyundan ekliyim hem valo hem cs de monitöru yeni aldım oc oldugu için 280 çekmek istemiyorum 240 hz de kulanınca geçikme oluyor soyle soyliyim adamı gördugumde bana sıkmıs oluyor tepki veremiyorum benlik yada aim ile alakası yok geçikme var input lag olabilir onu arastırıyorum
  2. L

yucelik 2 ligim monitöru yeni aldım cs de globalim o geçikmeyi his ediyorum 1695596534 frankfurt sw oynuyorum ping 40 sabit fps 350 ye sabitledim 240hz de kullanıyorum ama monitöru 280 cektigim zaman o gecikme gidiyor yani 240 da birseylik var
  3. L

normal olmaması lzm bi sıkıntı var adamı gördugum an oluyorum az oncede 1 maç attım adam kosarken vuruyor beni yada 1 sn erken goruyor beni ne yapacam amd ekran kartı kullanıyorum adaptive-sync kapalı açsam mı onla mı alakalı acaba
  4. L

pek anlamıyorum output ne oluyor
  5. L

r5 5600 işlemci cayır cayır yanıyor (yardım edin!)

performansı kısmak istemiyorum demis zaten
  6. L

bendede aynısı var ama buyuk oyunlarda 90 95 dereceye gelir max bu kadar olmaz islemcide bir sıkıntı var
  7. L

macun sur knk onlar belki kötu macundan surmustur ve kasanın modeli nedir
  8. L

merhaba arkadaslar bundan 2 ay once monitör aldım asus 280 hz ama 240hz de kullanıyorum hep genelde valorant oynuyorum rakib hep kosarken beni vuruyor geç göruyorum gibi ne yapmam gerekir adamı gördugumde tek yıyorum yardımcı olur musunuz...
Top Bottom