Neler Yeni

Yardım monitörde sıkıntı mı var

Lux10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağtay
merhaba arkadaslar bundan 2 ay once monitör aldım asus 280 hz ama 240hz de kullanıyorum hep genelde valorant oynuyorum rakib hep kosarken beni vuruyor geç göruyorum gibi ne yapmam gerekir adamı gördugumde tek yıyorum yardımcı olur musunuz

Asilkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asilkan
Monitörde sıkıntı olma ihtimali çok az, ping, output lag olabilir.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Valorant oynuyorsan normaldir insanları koşarak vururken görmen.

• Beğen
Reaksiyonlar: necq

Lux10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant oynuyorsan normaldir insanları koşarak vururken görmen.
normal olmaması lzm bi sıkıntı var adamı gördugum an oluyorum az oncede 1 maç attım adam kosarken vuruyor beni yada 1 sn erken goruyor beni ne yapacam amd ekran kartı kullanıyorum adaptive-sync kapalı açsam mı onla mı alakalı acaba

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim liginin altın ya da daha düşük olduğunu tahmin ediyorum doğru mudur? Normal bunlar. Sende 280 hz var diye adamı önce göreceksin diye bir şey yok. Adamı önce görsen bile önce sen vuracaksın diye bir şey yok. Adaptive sync/gsync/freesync hiç bir şey açma. Alabildiğin kadar yüksek FPS al yeter. Gerisi senin yeteneğine kalmış. Pingin yüksekse düşürmeye çalış. Wifi kullanıyorsan kablolu bağlan.

Lux10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağtay
Kardeşim liginin altın ya da daha düşük olduğunu tahmin ediyorum doğru mudur? Normal bunlar. Sende 280 hz var diye adamı önce göreceksin diye bir şey yok. Adamı önce görsen bile önce sen vuracaksın diye bir şey yok. Adaptive sync/gsync/freesync hiç bir şey açma. Alabildiğin kadar yüksek FPS al yeter. Gerisi senin yeteneğine kalmış. Pingin yüksekse düşürmeye çalış. Wifi kullanıyorsan kablolu bağlan.
yucelik 2 ligim monitöru yeni aldım cs de globalim o geçikmeyi his ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

frankfurt sw oynuyorum ping 40 sabit fps 350 ye sabitledim 240hz de kullanıyorum ama monitöru 280 cektigim zaman o gecikme gidiyor yani 240 da birseylik var

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
E niye çekiyorsun o zaman 240'a :D?
Kusura bakma da inanmıyorum. Yücelik iki olup da adam beni önce görüyor ya da koşarken vuruyor diyen adam olmaz. Gümüş elo söylemleri bunlar.

Lux10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağtay
E niye çekiyorsun o zaman 240'a :D?
Kusura bakma da inanmıyorum. Yücelik iki olup da adam beni önce görüyor ya da koşarken vuruyor diyen adam olmaz. Gümüş elo söylemleri bunlar.
oyundan ekliyim hem valo hem cs de monitöru yeni aldım oc oldugu için 280 çekmek istemiyorum 240 hz de kulanınca geçikme oluyor soyle soyliyim adamı gördugumde bana sıkmıs oluyor tepki veremiyorum benlik yada aim ile alakası yok geçikme var input lag olabilir onu arastırıyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam da bunun neyine şaşırıyorsun bu zaten oyun ilk çıktığından beri olan bir şey. Ölüm kamerasının çalışma mantığından dolayı sen öldüğünde adam ekranında yeni göründü sanıyorsun. Sana öyle geliyor. İnput lag FPSden kaynaklı olur kendin bolca FPS alıyorsun zaten. Monitörü de yanlışlıkla 60hz'de unutmadığına göre monitöründe değil ya internet bağlantında ya bilgisayarında sorun vardır. Paket kaybını takip et. Kablosuz bağlanıyorsan kablolu bağla. Oyunu kaldır yeniden yükle ama bunu ne diye dert ediyorsun o da ilginç. Madem 280de böyle sorun yok kullansana kardeş. Monitörü yapan adamlar 280 hz kullan diye overclockladı. 280 hz kullanınca bir yere bozulduğu yok ya da garantiden çıktığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,397
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom