Telefonda oyun oynamıyorum. Gün içinde çok fazla konuşma yapmam ve fotoğraf çekmem gerekiyor. Günü rahatlıkla çıkaracak batarya ve ortalama bir kamera...
Sanane birader bilmediğim şeyi danışmakta mı suç oldu öğrenciyim bilmiyorum ne yapayım? forumlarda twitter gibi takılmayın bilmediğim şeyi sormayacaksam...
Temu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ziraat kredi kartı ile yaptığım alışverişin iadesi 1 saat içinde gerçekleşti. Ziraat banka kartı ile yaptığım...
Aynen bende aradım sistemde gözükmüyor dedi. Temu iadenin yapıldığına dair bir belge yolladı orada bir kod var ama bir şe yaramıyor büyük ihtimal. Ürün...
İyidir tabi ki ama arada 4-5k fiyat farkı olunca bana mantıksız geliyor. Normal bir oyuncu için f75 fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum. Tabi ki alacak...
Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz...
Geliştirici modunu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Yukarıda da "bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir." uyarısı veriyor. Windows 11 Pro...